Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe ilk bombasını dün patlattı. Alman forvet Max Kruse ile 3 yıllık prensip anlaşması yapıldığı açıklandı. 31 yaşındaki futbolcu 3 yıllık imza atacak. Her yıl için 2.5 milyon Euro alacak. 1.5 milyon Euro da imza parası var! Öte yandan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor...

        2

        GARRY RODRIGUES HAMLESİ

        Fenerbahçe'den transferde sürpriz bir hamle geldi. Sarı-lacivertliler eski Galatasaraylı Garry Rodrigues'i gündemine aldı. Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör Ersun Yanal'ın olumlu rapor verdiği Garry Rodrigues için harekete geçti.

        3

        Hem Rodrigues hem de kulübü Al İttihad ile temasa geçildi. Anlaşma sağlanması halinde Fenerbahçe, Rodrigues'i kiralık olarak kadrosuna katacak. Garry Rodrigues geçtiğimiz sezonun devre arasında 10 milyon 250 bin dolar karşılığında Galatasaray'dan Al İttihad'a transfer olmuştu.

        4

        HEDEF SANCHEZ

        Alman devi Bayern Münih, Renato Sanchez’i bu sezon kiralık yollamak istiyor. Münih’te geçtiğimiz sezon istediği şansları bulamayan Renato da daha fazla oynayabileceği bir takımla kariyerini yükseltme arzusunda.

        5

        Portekiz basınından Abola’daki habere göre; PSG, Benfica ve Fenerbahçe, Sanchez’i istiyor. Ancak eski takımı Benfica ve PSG’de de süre sorunu yaşayacağı, Fenerbahçe'nin ise bu iki kulübe göre daha istekli olduğu belirtiliyor. Münih’in vereceği yanıt merak konusu oldu.

        6

        ELMAS AŞKI!

        Eljif Elmas, İtalyanların gündeminden düşmüyor. Corriere della Sport, Napoli’nin Eljif’in transferi için ısrarcı olduğunun altını çizdi. Haberde, Napoli Teknik Direktörü Carlo Ancelotti’nin, "Bana mutlaka Eljif Elmas’ı alın" dediği aktarıldı.

        7

        MESUT ÖZİL BOMBASI

        İtalyan basını, Arsenal'in Mesut Özil'i gözden çıkardığını ve maaşının da bir kısmını ödemeye hazır olduğunu yazdı. Haber, Fenerbahçeli taraftarlarda büyük heyecan yarattı.

        8

        KJAER AÇIKLAMASI

        Sporx'e konuşan Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, "Sevilla'ya bir teklif yaptığımız doğru değil. Resmi bir durum yok. Olabilir mi? Olabilir, ihtimal var. Kjaer harika bir oyuncu olduğunu bizde oynarken kanıtladı" dedi.

        9

        LİMA'DAN FENERBAHÇE SÖZLERİ

        Geçen sezon ligde yaşanan olumsuzluklardan sonra bu sezona şampiyonluk parolasıyla girmek için kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'de prensip anlaşması sağlanan Lucas Lima, "Alex'ten dolayı Türkiye'de sadece Fenerbahçe'de oynarım" dedi.