Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Comolli'den Almanya çıkarması! 20 Haziran Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        ALMANYA ÇIKARMASI

        Transfer için UEFA’dan gelecek kararı bekleyen Fenerbahçe’de Sportif Direktör Damien Comolli, bir yandan çalışmalarına devam ediyor.

        2

        Fransız yönetici, listesindeki oyunculardan Schalke’li Yevhen Konoplyanka ve Werder Bremen’li Max Kruse’nin transferi için Almanya’ya gitti.

        3

        Oyuncuların menajerleriyle görüşmelere başlayan Comolli’nin, kulüplerle de bonservis pazarlığına oturduğu öğrenildi.

        4

        Werder Bremen’le yollarını ayıran Kruse, en iyi teklifi Fenerbahçe’den almasına rağmen, Eintracht Frankfurt’la yakınlaşınca, Comolli'nin soluğu Almanya’da aldığı belirtildi.

        5

        Comolli iki yıldızın transferini birkaç gün içinde bitirip taraftarlarla barışmayı hedefliyor.

        6

        Öte yandan Schalke, beklediği performansı alamadığı Konoplyanka’dan yaklaşık 4,5 milyon euroluk yıllık ücreti sebebiyle kurtulmak istiyor.

        7

        Ancak Almanlar yıldız oyuncuyu bedava göndermeye de sıcak bakmıyor. Schalke, 3 sezon önce 12,5 milyon euro bonservis bedeli ödediği Konoplyanka için 2 milyon euro istiyor.

        8

        En iyi teklifi Fenerbahçe’den alan Ukraynalı yıldız da kariyerini İstanbul’da sürdürmeye hazır.

        9

        KOLAROV'DA FARK 200 BİN EURO

        Transferde adım atmak için UEFA’nın kararını bekleyen Fenerbahçe ile Aleksander Kolarov arasında yaşanan pazarlıkların detayları ortaya çıktı.

        10

        Sarı-Lacivertliler’in teklif götürdüğü Roma’nın 33 yaşındaki Sırp sol beki ile senelik ücret ve sözleşmenin uzunluğu konusunda henüz tam olarak anlaşamadığı bildirildi.

        11

        Corriere dello Sport gazetesi, Roma ile 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına karşın ayrılma kararı veren Kolarov’un Fener’den istediği 3 yıllık 3.5 milyon euroluk talebi 3’e indirdiğini duyurdu.

        12

        Haberde Sarı-Lacivertliler’in ise tecrübeli savunmacıya 1+1 senelik anlaşma ve yıllık 2.8 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu kaydedildi.

        13

        Fener’in 200 bin euroya inen farkın tamamen kapanması durumunda Kolarova’a imza attıracağı ifade ediliyor. Öte yandan Roma’nın geçen sezon 43 karşılaşmaya çıkıp 9 gol ve 2 asistlik katkı yapan 33 yaşındaki Sırp savunmacı için 4 milyon euro istediği öğrenildi.

        14

        EMRE'NİN ÖNERİSİ

        Fenerbahçe ile 1 yıllık anlaşma sağlayan Emre Belözoğlu’nun Başkan Ali Koç’la yaptığı toplantının ayrıntıları netleşiyor. Emre, Başakşehir forması altında birlikte oynadığı İrfan Can Kahveci ve Mahmut Tekdemir isimlerini Başkan Koç’a önerdi.

        15

        Teknik Direktör Ersun Yanal da bu ikilinin takıma katılmasına onay verdi. Başkan Ali Koç’un önümüzdeki günlerde Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bir araya gelerek tekrar masaya oturacağı belirtildi.

        16

        FREY PİYANGOSU

        Sezonun en büyük hayal kırıklıklarından biri olan Michael Frey’i elden çıkarmak için uğraşan Fenerbahçe’ye Belçika’dan çifte müjde geldi.

        17

        Ülkenin iki önemli kulübü Anderlecht ve Genk’in İsviçreli forveti transfer etmek istediği belirtiliyor. Yönetimin kısa süre içinde iki kulüple de pazarlık masasına oturacağı iddia ediliyor.

        18

        Öte yandan transfer için ödenmesi gereken bonservis bedelinin ise en az 4 milyon euro olduğu kaydedildi.

        19

        STOPERE SÜRPRİZ BİR İSİM

        Önümüzdeki sezon için iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Fenerbahçe, Belçika Ligi’nde Antwerp forması giyen stoper Dino Arslanagic ile anlaştı.

        20

        Belçika basınından Gazet Van Antwerpen’in haberine göre 26 yaşındaki oyuncu, 2+1 yıllık sözleşme konusunda Sarı-Lacivertliler ile anlaşmaya vardı.

        21

        Bosna-Hersek asıllı Belçikalı stoper, bu sezon Antwerp ile 37 maçta forma giydi.

        22

        ALPER MALATYA YOLCUSU

        Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, terhis olmasının ardından Yeni Malatyaspor ile transfer görüşmesi yapacak.

        23

        Teknik direktör Sergen Yalçın, Avrupa’da mücadele edecek bir kadro içinde düşündüğü Alper’in transferini istedi. Alper ile terhis olacağı 28 Haziran’dan sonra masaya oturulacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ