Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - Fabrizio Romano'dan Coutinho ve Aubameyang iddiası - FB transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de transferde son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve şu ana kadar 3 resmi transferi bitiren sarı-lacivertliler için Avrupa'dan bomba bir iddia geldi.

        2

        Transferde ilk olarak Adana Demirspor'dan Samet Akaydin'i kadrosuna katan Fenerbahçe, stoper bölgesi için 3.7 milyon euro bonservis ödedi.

        3

        Samet Akaydın'ın transferinin ardından Jorge Jesus'un özellikle takviye istediği sol bek bölgesine yoğunlaşıldı. Fenerbahçeli idareciler, bu mevkiye ise Parma'dan Jayden Oosterwolde ile anlaşarak genç yıldızı kadroya kattı.

        4

        Hollandalı futbolcu Jayden Oosterwolde ile 4,5 yıllık sözleşme imzalandı. 21 yaşındaki sol bek için Parma'ya Parma'ya 6 milyon euro ödenecek.

        5

        Sarı-lacivertliler, Oosterwolde transferinden sonra bir başka geleceğe yatırım transferini de Barcelona forması giyen Emre Demir ile yaptı.

        6

        Genç orta saha oyuncusu ile 4.5 yıllık sözleşme imzalandığını duyuruldu. Sarı-lacivertliler bu transfer için bonservis bedeli ödemeyecek. Barcelona, oyuncunun sonraki satışından ise yüzde 20 pay alacak.

        7

        Samet Akaydın, Oosterwolde ve Emre Demir'e imza attıran Fenerbahçe, sağ bek transferini de tamamlamak üzere. Kayserispor ile sözleşme uzatma konusunda anlaşamayan Onur Bulut'un Fenerbahçe ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

        8

        Ancak anlaşmaya göre; Onur Bulut, sezon sonuna kadar Kayserispor'da oynayacak. Kayserispor, Thiam transferinden dolayı Fenerbahçe'ye vermesi gereken 1,5 milyon Euro'yu ödemeyecek.

        9

        AVRUPA'DAN BOMBA 2 İDDİA GELDİ

        Ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıracak bir açıklamada bulundu.

        13

        Kariyerinde Inter, Liverpool, Bayern Münih ve Barcelona gibi takımlarda forma giyen Brezilyalı futbolcu, "Forvet - Sol Kanat - On Numara" mevkilerinde görev yapıyor.

        14

        Güncel piyasa değeri 18 milyon € olan 30 yaşındaki oyuncu bu sezon 19 maçta 797 dakika görev yaptı.

        15

        Golcü futbolcu Aubameyang ise sezon başında 12 milyon Euro bonservis bedeliyle Barcelona'dan Chelsea'ye transfer olmuştu.

        16

        Milan, Dortmund, Arsenal ve Barcelona formalarını giyen 33 yaşındaki futbolcu, bu sezon Premier Lig'de 18 maçta görev yaptı. 849 dakika sahada kalan Gabon'lu forvet, bu maçlar 3 gol 1 asist kaydetti.

        17

        Fabrizio Romano'nun Coutinho ve Aubameyang iddiası sonrası, Fenerbahçe cephesinden ise henüz bir açıklama gelmedi.

        18

        BORİNİ HAMLESİ

        Öte yandan Fenerbahçe, Fatih Karagümrük forması giyen Fabio Borini ile temas kurmaya başladı.