Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Rennes Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta ve ne zaman? Avrupa Ligi Fenerbahçe maçı hangi kanalda ve şifresiz mi olacak? FB maçı canlı izle - Futbol Haberleri
        1

        Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu ikinci maçında bu akşam Fransa'nın Rennes takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

        2

        Roazhon Park'ta oynanacak ve TSİ 22.00'de başlayacak müsabakayı Belarus Futbol Federasyonundan Aleksei Kulbakov yönetecek. Kulbakov'un yardımcılıklarını Dmitri Zhuk ve Oleg Maslyanko yapacak. Mücadele Exxen dijital platformundan yayınlanacak.

        3

        Sarı-lacivertliler, ilk maçlar sonunda aynı puanda bulunan rakibini mağlup ederek, grubu lider bitirme yolunda avantaj yakalamayı hedefliyor. Jorge Jesus'un öğrencileri, grubunda oynadığı ilk müsabakada Ukrayna'nın Dinamo Kiev ekibini 2-1 yenmeyi başarmıştı.

        4

        Teknik direktör Bruno Genesio yönetimindeki ev sahibi Rennes ise ilk hafta AEK Larnaca'yı deplasmanda aynı skorla mağlup etmişti.

        5

        5 İSİM YOK

        Fenerbahçe'nin UEFA listesinde 5 isim yer almıyor. Sarı-lacivertlilerde Türkiye Futbol Federasyonu tescil listesine dahil edilmeyen Lemos, Novak ve Bruma ile sakatlığı bulunan Nazım Sangare UEFA listesine yazılmadı. Bu oyuncuların yanı sıra, golcü oyuncu Serdar Dursun da listede bulunmuyor.

        6

        ALTAY BAYINDIR

        16

        BATSHUAYI

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ