Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe - Trabzonspor maçı CANLI: Son dakika: Muhtemel 11'ler - Haberler - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında lider Trabzonspor'u ağırlayacak. Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Zorbay Küçük yönetecek.

        2

        Ligde son 3 maçını kazanan sarı-lacivertliler, Trabzonspor'u da yenerek galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor. Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, haftaya 46 puan ve averajla 4. sırada girdi.

        3

        Ligde 66 puanla en yakın rakibi İttifak Holding Konyaspor'un 14 puan önünde (Konyaspor maçını dün oynadı) lider durumda bulunan ve şampiyonluk yarışında büyük avantaj yakalayan bordo-mavililer, puan kaybetmeden yoluna devam etmek istiyor.

        7

        SON 24 LİG MAÇINDA KAZANAMADI!

        Sarı-lacivertli takım, sahasında Trabzonspor ile yaptığı son 24 lig maçında 13 kez galip gelirken, 11 defa berabere kaldı ve hiç yenilmedi. Trabzonspor, ligde Fenerbahçe deplasmanında en son 23 Ağustos 1997'de kazanmıştı. Bordo-mavililer 16 Haziran 2020'de Türkiye Kupası maçında sarı-lacivertlileri Kadıköy'de 3-1 mağlup etmişti.

        8

        MUHTEMEL 11'LER

        FENERBAHÇE

        Altay

        9

        Osayi