Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı muhtemel 11'i! Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda? - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe, Süper Lig'in 12. haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor'la karşı karşıya gelecek. Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

        2

        Sarı-lacivertliler rakibini mağlup eder, Demir Grup Sivasspor da İstikbal Mobilya Kayserispor deplasmanında puan kaybı yaşarsa, 9 hafta sonra liderlik koltuğuna oturacak.

        3

        FORVET SIKINTISI!

        Fenerbahçe, BtcTurk Yeni Malatyaspor karşısında 4 önemli futbolcusundan yoksun çıkacak. Sarı-lacivertlilerde santrfor bölgesinde kimin oynayacağı ise merak konusu oldu.

        Ersun Yanal'ın antrenmanlarda Alper Potuk'u forvet bölgesinde denediği öğrenildi.

        4

        Sakatlığı devam eden Max Kruse, bu hafta da takımını yalnız bırakacak. Ligde geri kalan 11 haftanın tamamında ilk 11'de oynayan Kosovalı santrfor Vedat Muric de Malatya'da olmayacak.

        Kasımpaşa maçında sakatlanan ve milli takımından da çıkarılan Muric, sakatlığının ilerlememesi için riske edilmeyecek.

        5

        Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören Mauricio Isla da cezası nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

        6

        MEVLÜT ŞOKU

        Fenerbahçe'nin karşılaşma öncesi yaptığı son antrenmanda bacağında ağrı hisseden ve MR'ı çekilen Mevlüt Erdinç'in sol bacak alt adalesinde kısmi yırtık tespit edildi ve tecrübeli golcü de maç kadrosuna dahil edilmedi.

        16

        VICTOR MOSES

        17

        GARRY RODRIGUES (ALPER POTUK)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ