Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ferman Akgül ile Bettina Kuperman evlendi - Magazin Haberleri
        1

        Türkçe alternatif rock müziğin MTV ödüllü grubu Manga'nın solisti Ferman Akgül, Bodrum'da evlendi. Akgül, 10 yıldır aşk yaşadığı Bettina Kuperman ile nikah masasına oturarak, ilişkilerini resmiyete döktü.

        2

        NİKAHTAN İLK FOTOĞRAFLAR

        Aron ve Axel adlı çocuklarının annesi ile dünyaevine giren Akgül, nikahtan fotoğrafları da yayınladı. Çifti özel günlerinde ailelerinin yalnız bırakmadığı görüldü.

        3

        ÇOCUKLU VE EVLİ!

        Mutluluğunu da takipçileriyle paylaşan şarkıcı, "Çocuklu ve evli... İki ülke arasındaki belge farklılıklarından dolayı, 'Orada mı olsun, burada mı, yazın mı olsun, kışın mı... Yok çocuklar doğuyor, bir bekleyelim' diye diye on sene geçmiş. Her seneki Christmas ve doğum günüm kombosuna bir de resmi nikahımızı ekleyelim artık dedik. Kısacası biz evlendik. Seni seviyorum Bettina Kuperman Akgül... Artık resmi olarak Sivas ve Angaralısın... Şahitlerimiz Özgür Can Öney, Alper Akgül ve Bodrum Belediyesi'ne teşekkürlerimizle..." ifadelerini kullandı. Takipçilerinden çifte çok sayıda "Mutluluklar" mesajı yağdı.

        Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da hukuk yüksek lisansı yapmış olan Bettina Kuperman'ın yönetim danışmanlığı, stratejik planlama, iletişim ve marka geliştirme alanlarında çalıştığı öğrenildi.

        4

        İşte çiftin nikah töreninden fotoğraflar...

        5
        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ