Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Feyza Civelek ile Evren Yaşlak aşk mı yaşıyor? - Magazin haberleri
        1

        Oyunculuğa 'Acemi Cadı' ile başlayan ve 'Sihirli Annem', 'Kavak Yelleri', 'Adını Feriha Koydum', 'Güllerin Savaşı' gibi dizilerde rol alan Feyza Civelek, reklamcı Evren Yaşlak ile birlikte objektif karşısına geçti. Birlikte çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlayan Civelek, bu paylaşımıyla kafaları karıştırdı.

        Ünlü oyuncunun gönderisi, "Aşk mı yaşıyorlar?" sorusunu akıllara getirdi. İkili, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

        2

        Öte yandan 26 yaşındaki Feyza Civelek, önceki gün Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülenmişti. Aşk hayatı sorulan oyuncu, verdiği ilginç cevapla, son dönemde konuşulan magazin aşklarından bazılarına da göndermede bulunmuştu.

        3

        "KİMSEYE GÜVENİMİZ KALMADI"

        Civelek’in, "Şu an hayatımda biri yok, zaten sürekli magazin haberlerini takip ediyorum. Sanat dünyasındaki insanların arkadaşlarının sevgilileriyle ya da eskileriyle beraber olduklarını görüyorum. Öyle olmaktansa yalnız kalmayı tercih ederim. Kimseye güvenimiz kalmadı" açıklaması akıllarda soru işareti bırakmıştı.

        4

        "YENİDEN KİLO ALMAKTAN KORKUYORUM"

        Her gün mutlaka bir saat yürüdüğünü de vurgulayayan Feyza Civelek, "Gördüğünüz gibi her gün Bebek’te bir saat yürüyorum, yeniden kilo almaktan korkuyorum ve kendime dikkat ediyorum. Un, şeker ve hamurun tadını unuttum" şeklinde konuşmuştu.

        5

        "MİDE AMELİYATI GEÇİRMEDİM"

        Genç oyuncu, "İstemek başarmanın yarısıdır. Mide ameliyatı geçirmedim, sporla zayıfladım. 58 kiloyum. Görenler başta tanıyamıyor, sonra bakan bir daha bakıyor. Ondan da gurur duyuyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        6
        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ