Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan FKA Twigs: Shia LaBeouf köpeklere vurmakla övünürdü - Magazin haberleri
        1

        Gerçek adı 'Tahliah Debrett Barnett' olan şarkıcı FKA Twigs, 2019'da ilişkisini sonlandırdığı oyuncu Shia LaBeouf hakkında, kendisine cinsel istismarda bulunup şiddet uyguladığı iddiasıyla dava açmıştı.

        LaBeouf'tan duygusal ve fiziki şiddet gördüğünü öne süren Twigs, eski sevgilisiyle ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

        2

        "KÖPEKLERİ VURMAKLA ÖVÜNÜYORDU"

        33 yaşındaki şarkıcı, Elle Dergisi'ne verdiği röportajda Shia LaBeouf'un 2020 yapımı 'The Tax Collector' filmindeki karaktere girmesine yardımcı olduğu için sokak köpeklerini vurmakla övündüğünü öne sürdü.

        3

        FKA Twigs, eski sevgilisine bunun gerçek olup olmadığını sorduğunda "Sanatımı ciddiye alıyorum. Bana sanatımda destek çıkmıyorsun. Benim işim bu. Şarkı söylemekten farklı. Sadece sahneye çıkıp birkaç hareket yapmıyorum. Karaktere giriyorum" yanıtını aldığını söyledi.

        Twigs, "Kötü hissetmeme neden oldu, sanki oyuncu olmanın veya bunu yapmanın ne demek olduğunu anlamıyormuşum gibi... Metot (oyunculuğu)" dedi.

        4

        "ARKADAŞLARIMLA GÜLÜŞMEMİ SAKLADIM"

        5

        FKA Twigs, geçtiğimiz aylarda eski aşkı Shia LaBeouf'un kendisine fiziksel ve duygusal şiddet uyguladığını da öne sürmüştü.

        "Böyle bir şeyin benim başıma geleceğini asla düşünmezdim" diyen Twigs, Shia LaBeouf'un kendisine bilerek cinsel hastalık bulaştırdığını da idda etmişti.

        6

        32 yaşındaki FKA Twigs, LaBeouf'un genç şarkıcıyı çıplak uyumaya zorladığı ve yatağının yanında da dolu bir silah bulundurduğunu ileri sürmüştü.

        Durumun kendisi için de zor olduğunu belirten FKA Twigs, hem ilişki sırasında, hem de sonrasında böyle bir şeyin kendi başına gelebileceğini hiç düşünmediğini itiraf etmişti.

        7

        FİLM SETİNDE TANIŞTILAR

        FKA Twigs ile Shia LaBeouf, 2018 yılında Honey Boy'un setinde tanıştıktan sonra geçen yılın mayıs ayına kadar birlikte olmuştu.

        8

        Shia LaBeouf

        9

        FKA Twigs

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ