Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Fulden Uras: Göğüslerimi alsınlar, buna razıyım - Magazin haberleri
        1

        Bir süredir zor zamanlar geçiren Fulden Uras, 2. Sayfa programına açıklamalarda bulundu. Yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan şarkıcı, kanser hastalığıyla ilgili konuştu. 10 yılda 11 kez ameliyat olan Uras, "Ölüm benim için anneme kavuşmak" ifadelerini kullandı.

        2

        İşte Fulden Uras'ın açıklamalarından öne çıkan kısımlar:

        Ben 13 yaşımdan beri hastanelerden burnunu çıkaramayan biriyim. Bunlara çok alıştım. Kısa sürede çok fazla yakınımı kaybettim. Üç dört ay evvel gencecik kuzenimi kaybettim.

        3

        Ben ailemi, çevremi toparlamaya çalışmaktan kendi acımı hep sonraya erteledim. O ertelediğim şeyler bir süre sonra ortaya çıkıyor ve beni hastanelik, ameliyatlık ediyor.

        4

        Sadece bu yaz beş kez ameliyat oldum. Bağışıklık sistemim çökük, böreklerim kötü. Ben artık o kadar çok sağlıkla sınandım ki, aldığım nefes bile çok kıymetli benim için. Güzellik takıntılarını falan geçeli çok oldu.

        5

        Ailem çok üzülüyor. Ben olmazsam onları toparlayacak kimse yok. O yüzden ben ailem için çok önemliyim. Onlara böyle bir acıyı yaşatamam.

        6

        Sol göğsümden ameliyat oldum şimdi, sağ taraftan da olacağım. Göğüslerimi alsınlar, bitsin. Hiçbir şey olmasın, ben buna razıyım ama o acıları bir daha yaşamayayım, çok zor.

        7

        Benim ciddi bir şeker hastalığı geçmişim var. Ben bütün ailemi şeker hastalığından kaybettim. Böbreklerimde ciddi sıkıntılarım var ama atlatacağız inşallah.

        8

        Asla 'Neden ben?' demedim. Nasıl derim böyle bir şey? Herkesin bir imtihanı var bu hayatta. Başa çıkabileceğimiz imtihanlardan geçmek önemli. Ben hiç korkmuyorum.

        9

        Ölüm benim için anneme kavuşmak. Neden korkayım ki? Anneme kavuşup, sarılacağım. Annemi çok özledim. Annem istemediği için evlenmedim. Üç kız çocuğu ile babamdan ayrılmıştı.

        10

        Ben en acı şeyleri yaşadım. Çocuğum yok. İki kardeşim, bir yeğenim var. Teyzem var, kan bağım olan. Küçücük bir aile kaldık. Onlar hayatta olsun, başka bir şey istemiyorum. Bir de sağlığım olsun, gerisi hallolur.

        11

        Annemin vefatından ve ameliyatlardan sonra 20 kilodan fazla verdim. 51 kiloya düştüm. Bende kanser ve şeker var. Ne yapabilirim bilmiyorum.

        12

        Ortanca kardeşim mesela, hiç anne olmadı. Rahmi ve yumurtalıkları alındı bundan 2 sene evvel. Annem o kadar üzüldü ki, o olaydan 3 ay sonra annemi kaybettik.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ