Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Fulya Zenginer'den kızdıran yoruma yanıt: Lütfen çocuklarımızın kilolarıyla uğraşmayın! - Magazin haberleri
        1

        'Küçük Kadınlar' dizisinde canlandırdığı 'Yeliz' karakteriyle tanınan Fulya Zenginer, grafik sanatçısı eşi Küntay Tarık Evren ile Milan adını verdikleri oğullarını, üç ay önce kucaklarına almıştı.

        2

        KIZDIRAN YORUM

        İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Zenginer, bir takipçisinden gelen yoruma yanıt verdi. Ünlü oyuncu, kullanıcının, "Bu çocuk sanki hiç büyümüyor, zayıf. Neden acaba?" sözlerine, "Eğitimsizliğin verdiği cesaretle birleşen empatisizlik olsa gerek bu... Nerede görsem tanırım. Allah kolaylık versin. Bu kafada yaşamak zor" cevabını verdi.

        3

        "LÜTFEN ÇOCUKLARIMIZIN KİLOLARIYLA UĞRAŞMAYIN"

        Ardından bu diyaloğu sosyal medya hesabından paylaşan Fulya Zenginer, ilk yorumunu sildiğini dile getirdi. Bu tarz yorumlar yapan kişilere sitem eden Zenginer, "Düşünmeden yazıp, mama veren anneleri kırdığım için cevabı bu şekilde değiştirdim. Lütfen çocuklarımızın kilolarıyla uğraşmayın. Bizler her gün 'Acaba sütüm yetiyor mu?', 'Bebeğim iyi mi?', 'Öyle mi böyle mi?' diyoruz zaten. Bir bebek büyütme çabası yeterince zorlayıcıyken üzerine bir de böyle cahilce yaklaşımlardan beziyoruz. Kimsenin çocuğuna 'Sütün yetmiyor, mama mı versen?', 'Çocuğun zayıf' bilmem ne demeyin" ifadelerini kullandı.

        4

        "EVLİLİK TEKLİFİNİ MILANO'DA ALMIŞTIM"

        Öte yandan daha önce, "Oğlunuzun adını neden 'Milan' koydunuz?" sorusuna yanıt veren Zenginer, "Eşimden evlenme teklifini Milano'da almıştım. Bu yüzden böyle bir karar verdim" demişti.

        5

        "OĞLUMU BAKICIYA EMANET EDEMEM"

        Milan için bakıcı tutmayacağını da ifade eden ünlü oyuncu, "Oğlumu bakıcıya emanet edemem. Onu kendim büyüteceğim çünkü her anında, her saniyesinde onun yanında olmak istiyorum" şeklinde konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ