Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray 2 isim haber bekliyor! Galatasaray'da başkan adayları transfer yoğunlaştı - GS transfer haberleri son dakika - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın 11 Haziran'da gerçekleşecek seçiminde başkanlık koltuğuna oturmak için yarışan Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan kulüp üyeleriyle buluşup projelerinden bahsederek oy toplamaya çalışan iki aday, diğer yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor.

        2

        Göreve gelmeleri durumunda transfer için zaman kaybetmeden sezon başı kamp çalışmalarına birkaç ismi yetiştirmek isteyen Özbek ve Hamamcıoğlu’nun ekibinin bazı menajerlerle şimdiden dirsek teması kurdukları öğrenildi.

        3

        Özellikle 2015-18 yılları arasında başkanlık görevini üstlenen Dursun Özbek’in, geçmiş dönemde temas kurdukları bazı menajerlerle görüşmelerini sıklaştırdığı ifade edildi.

        4

        Galatasaray’daki seçimin sonucunu bekleyen menajerlerin ise oyuncularını yeni yönetimle masaya oturduktan sonra transferlerin gerçekleşmesi bekleniyor.

        5

        SERİ VE HALİL HABER BEKLİYOR

        Sarı-Kırmızılı formayı daha önce terletmiş olan Jean Michael Seri’nin kulübü Fulham ile olan sözleşmesi sona erdi.

        6

        İngilizlerin kadrosunda düşünmediği 31 yaşındaki orta sahanın bonservisi elinde bulunuyor.

        7

        Türkiye’den farklı kulüplerin de ilgisini çeken Fildişili oyuncunun gönlünde Galatasaray olduğu ve seçilecek yeni yönetimden haber beklediği ifade edildi.

        8

        Cimbom’da gelecek sezon forma giymesi beklenen bir diğer isim ise Halil Akbunar…

        9

        Sahibi olduğu Göztepe’yi satmak isteyen Başkan Mehmet Sepil’in ilk olarak bonservis ücreti alabileceği oyuncuları elden çıkarmak istediği bildirildi. İstikrarlı görüntüsüyle birçok kulübün ilgisini çeken Halil’den de gelir elde etmek isteyen Sepil’in, bu transferde Galatasaray’a zorluk çıkarması beklenmiyor.

        10

        Farklı kulüplerin kendisiyle ilgilendiğini de duyan Halil’in ise ilk tercihinin Galatasaray olduğu ve seçimden sonra Sarı-Kırmızılılar’dan haber beklediği bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ