Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da operasyon başlıyor (Galatasaray haberleri) - Galatasaray Haberleri
        1

        Şampiyonlar Ligi’nde PSG’ye 5-0 yenilerek Avrupa’ya veda eden Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, devre arası transfer dönemini iple çekiyor.

        2

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; bir taraftan ilk yarının bitimine kalan 4 maçtan galibiyetle çıkmanın hesaplarını yapan deneyimli teknik adam, diğer taraftan da radikal kararların altına imza atmaya hazırlanıyor.

        3

        Özellikle sezon başında büyük umutlarla kiralık olarak kadroya katılan bazı isimlerin vasat performansı Terim’i bu düşünceye itiyor.

        4

        Yabancı sınırı ve ‘Sattığın kadar al’ kuralları nedeniyle öncelikli olarak kimlerin gideceğini belirleyen İmparator, kiralanan birkaç futbolcusunun kulübüyle görüşülerek anlaşmanın iptal edilmesini istiyor.

        5

        Bu isimlerin başında ise Seri geliyor.

        6

        Birçok kez şans vermesine rağmen Seri’nin kötü performans sergilemesinin ardından sabrı taşan deneyimli çalıştırıcının, bunun yerine oyunu iki taraflı onayabilecek bir oyuncuyla anlaşılması yönünde görüş belirttiği kaydedildi.

        7

        PSG maçında savunmaya çektiği Nzonzi’nin de bekleneni veremediğini düşünen Terim, Fransız ön liberonun da devre arasında kendi takımı olan Roma’ya dönmesini umuyor.

        8

        Geçtiğimiz sezonun devre arasında savunmada radikal değişikliklere giden tecrübeli teknik adamın, önümüzdeki devre arası transfer döneminde de orta sahaya ve beklere operasyon yapacağı ifade edildi.

        9

        BÜTÇE BELHANDA’DAN

        UEFA’nın sattığın kadar al kıstasından dolayı ince eleyip sık dokumak zorunda olan Sarı-Kırmızılılar, bonservis getirecek oyuncularına gelecek teklifleri de beklemeye başladı.