Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri - Seri geliyor mu? - Galatasaray Haberleri
        1

        Yeni sezona Florya'da hazırlanan Galatasaray'da tüm gözler orta saha transferine çevrilirken İngiltere'de şaşırtıcı gelişmeler yaşandı.

        2

        Southampton'ın bonservisiyle elinden çıkarmak istediği Mario Lemina'ya Fulham talip olurken bu transferde ciddi aşamanın kaydedildiği öğrenildi.

        3

        Teknik direktör Fatih Terim'in orta sahadaki ilk tercihi Jean Michael Seri'nin geleceği de, Galatasaray'a veda eden Lemina transferine göre şekillenecek.

        4

        Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fulham'da henüz antrenman fotoğraflarında görünmeyen Seri'nin ayrılığına Lemina transferi sonrasında izin verileceği öne sürüldü.

        5

        Bu transferi geçen sezondan daha az maliyetle gerçekleştirmek isteyen Galatasaray'da idarecilerin Seri için yoğun uğraşlar verdiği öğrenildi.

        6

        COULIBALY İÇİN FİYAT YÜKSELTİLDİ

        Galatasaray'da scout ekibinin önerisiyle gündeme gelen Ismaila Coulibaly transferinde sarı-kırmızılı kulübün yeniden devreye girdiği belirtildi.

        7

        Sarpsborg'un son olarak 3 milyon Euro istediği genç futbolcu için 600 bin Euro teklif eden Galatasaray fiyat artırımına gitti.

        8

        Sarı-kırmızılı kulübün Coulibaly'ye Avrupa'dan başka teklifler gelmesi üzerine teklifini 900 bin Euro'ya yükselttiği öğrenildi.

        9

        Sarpsborg'un bu teklife de sıcak bakmadığı ancak 3 milyon Euro'luk bedelini düşürdüğü de gelen bilgiler arasında.

        10

        Transferde ince eleyip sık dokuyan Galatasaray'ın bu transferde son olarak 1 milyon Euro'nun biraz üzerine çıkacağı, teklifin kabul görmemesi durumunda ise yeniden beklemeye geçeceği kaydedildi.

        11

        CABEZAS İÇİN AÇIKLAMA: ANLAŞMA YOK

        Galatasaray ile anlaştığı ve İstanbul'a doğru yola çıktığı iddia edilen Kolombiyalı stoper Oscar Cabezas'ın menajeri Kormac Valdebenito, böyle bir gelişmenin olmadığını söyledi.

        12

        Oyuncu için teklifler aldıklarını da belirten Kormac Valdebenito, "Oscar için bize gelen birkaç teklif var, ilgilenen takımlar var. Galatasaray da oyuncuyu soruşturdu ancak söylendiği gibi bir anlaşma yok. Bu doğru değil" ifadelerini kullandı.

        13

        Sporx'te yer alan habere göre oyuncunun ülkesinde olduğunu kaydeden menajer, iddiaların yalan olduğunu vurgularken, "Oscar şu anda Cali'de. Bildiğim kadarıyla Türkiye'ye gitmek için bir bilet falan almadı, Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme falan da yok" dedi.

        14

        Oyuncu için arayışları sürdürdüklerini de kaydeden Valdebenito, "Oscar Cabezas şu anda 23 yaşında ve önünde 15 yıllık bir kariyer daha var. Bizim şu anda aradığımız anlaşma ekonomik açıdan değil, sportif açıdan iyi olanı" diye konuştu.

        15

        GREMIO'DAN BELHANDA YALANLAMASI

        Galatasaray'da iki senedir takımdan ayrılması için görüşmeler yapılan Younes Belhanda'yı transfer etmek istediği öne sürülen Brezilya ekibi Gremio'nun başkan yardımcısı açıklamalar yaptı.

        16

        Gremio Başkan Yardımcısı Paulo Luz, Faslı futbolcunun gündemlerinde olmadığını söyledi. Luz açıklamasında, "Belhanda ile ilgili bir bilgim yok. Çok geniş bir oyuncu veritabanımız var, bu futbolcu bizim dikkatimizi çekmedi." dedi.

        17

        1 sezon daha sözleşmesi bulunan ve garanti 3 milyon 350 bin euro ücret alan tecrübeli futbolcu, geçen sezon 33 maça çıktı ve 7 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

        18

        ARSENAL'DEN ELNENY AÇIKLAMASI

        Geçen sezonu Beşiktaş'ta kiralık olarak tamamlayan ve Galatasaray'ın 6 numaradaki alternatiflerinden olduğu iddia edilen Muhammed Elneny için Arsenal'den açıklama geldi.

        19

        Arsenal'in menajeri Mikel Arteta "Elneny'yi iyi tanıyorum. Onunla oynadım ve güçlü yanlarını, eksiklerini biliyorum. Nasıl bir oyuncu olabileceğinin de farkındayım. Gerçekten etrafında olmak isteyeceğiniz pozitif bir karakter ve çok iyi özellikleri de var. Şu anda bizimle, tüm desteğini verecek. Herkes gibi onun da en iyi performansını vermesi için uygun ortamı hazırlıyoruz. Takımda kalacak mı, bilmiyoruz. 6 Ekim'e daha çok var." ifadelerini kullandı.

        20

        Arsenal ile 2022'ye kadar sözleşmesi olan 28 yaşındaki oyuncu, geçen sezon Beşiktaş'ta 36 maça çıktı ve 1 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ