Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da son dakika: Falcao! - 2. bomba ise: Tiemoue Bakayoko! - GS Transfer Haberleri - 6 Ağustos 2019 - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın ısrarla kadrosuna katmak istediği Falcao konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Monaco, cuma gününe kadar kadrosuna bir golcü transferi yapması halinde Falcao'yu bırakacak. Yönetimin de KAP bildirimi yaparak taraftara bayram hediyesi vermesi bekleniyor.

        2

        Bilindiği gibi Galatasaray, Falcao ile 2+1 yıllık ön anlaşma yaptı. Kolombiyalı oyuncu sezon başına 5.5 milyon Euro para alacak. Bu rakam başarı kriterine göre 7 milyon Euro'ya ulaşabilecek.

        3

        AHMET BULUT NE DEMİŞTİ?

        Galatasaray taraftarlarının yolunu gözlediği Radamel Falcao konusunda menajer Ahmet Bulut, "Falcao mukaveleli futbolcu. Bir şey söylemem doğru olmaz. Bu transfer için uğraşıyoruz. 3-5 güne kadar sanıyorum bu iş belli olur" açıklamasında bulunmuştu.

        4

        BAKAYOKO HAREKATI

        Ön libero arayışlarını sürdüren Galatasaray’ın listesine yeni bir isim daha girdi; Tiemoue Bakayoko... Chelsea forması giyen 24 yaşındaki oyuncu için harekete geçen Sarı-Kırmızılılar, İngiltere’ye geçtiğimiz günlerde çıkarma yaptı.

        5

        Jean Michael Seri transferinde olduğu gibi Bakayoko’yu da bir sezonluğuna kiralık olarak kadroya katmak isteyen Cimbom’un 1.5 milyon euroluk kiralama teklifi ise Chelsea tarafından reddedildi.

        6

        Bakayoko'yu renklerine bağlamakta ısrarcı olan Sarı-Kırmızılılar, bayramdan sonra İngiltere’ye bir kez daha çıkarma yapacak. Galatasaray’ın bekleme nedeni ise İngiltere’de 8 Ağustos perşembe günü transfer sezonunun kapanacak olması... Oyuncuyu isteyen İngiliz ekipleri, bu tarihe kadar transferi bitiremezse Cimbom atağa kalkacak.

        7

        BİTMEYEN AŞK BANEGA

        Sarı-Kırmızılılar’ın orta saha için kadrosuna katmak istediği 31 yaşındaki Arjantinli futbolcunun transferinde ısrarcı olduğu ve kısa süre içinde Sevilla’nın kapısını yeniden çalacağı bildirildi.

        8

        Cimbom, Mbaye Diagne’nin satışını gerçekleştirirse 1.5 aydır peşinde olduğu Banega için Sevilla’ya yaptığı 3.5 milyon euroluk teklifi 5.5 milyon euroya çıkartacak.

        9

        İspanyol kulübünün bu rakama Banega’nın satışına onay vereceği öğrenildi.

        10

        CUELLAR'IN GÖNLÜ GALATASARAY'DA

        Ön libero adayları arasında yer alan Gustavo Cuellar’ın Galatasaray’da forma giymek için çok istekli olduğu belirtildi.

        11

        Brezilya basınında yer alan haberlerde, “Cuellar, Galatasaray’ın teklifini kabul etmeye hazır. Uzun süredir Avrupa’da oynamak istiyordu. Bu onun için büyük bir fırsat” ifadelerine yer verildi.

        12

        Sözleşmesinde serbest kalma maddesi 50 milyon euro olarak yer alan 26 yaşındaki ön libero için Galatasaray’ın 3 milyon euro teklif ettiği, görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

        13

        VALENİCA'DAN RET

        Galatasaray'da Falcao transferinin olumsuz sonuçlanması ihtimali düşünülerek, alternatif isim olarak gündeme alınan Enner Valencia, olumsuz cevap verdi.

        14

        Galatasaray yönetiminin menajeri aracılığıyla teklif yaptığı 29 yaşındaki oyuncunun, “Tigres’te mutluyum. 2022’ye kadar sözleşmem var. Sözleşmemin sonuna kadar burada futbol oynamaya devam etmek istiyorum” dediği öğrenildi.

        15

        HAKAN EL YAKTI

        Milan’dan ayrılacağı yönünde haberler çıkan milli yıldızın menajerlerinin Sarı-Kırmızılı kulüple irtibata geçerek, “Hakan Çalhanoğlu’nun transfer etmek ister misiniz?” diye sordukları öğrenildi.

        16

        Galatasaray ise önce transfer şartlarını sorarak, uygun olması halinde transferi düşünebileceklerini bildirdi.

        17

        Milan yönetiminin Hakan Çalhanoğlu için 25 milyon euro bonservis bedeli talep edeceğini ve kiralamayı düşünmediğini öğrenen Cim-Bom, bunun üzerine menajerlere “Hakan ile ilgilenmiyoruz” cevabını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ