Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika haberler: Galatasaray'da transfer kararı! - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig’in devre arasına 10. sırada giren Galatasaray, kadroya takviye yapmak için görüşmelerini sürdürüyor.

        2

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; geçtiğimiz günlerde Başkan Burak Elmas ile teknik direktör Fatih Terim arasında gerçekleşen toplantı olumlu geçti.

        3

        Terim’in arkasında duran Sarı-Kırmızılı yönetim, İmparator’a yardımcılarını değiştirmesini talep etti.

        4

        Transfer konusunda ise mali şartların zorlanacağı belirtildi. Ancak mevcut oyuncalara yapılan aylık ödemelerde dahi sorunlar yaşayan Aslan, önceliğini kiralama formülüne çevirdi.

        5

        Düşük maliyetli oyunculardan seçen Cimbom, kiralama formülü üzerinde duruyor. Gedson Fernandes’in yanı sıra bazı oyuncularla da dirsek temasını sürdüren Cimbom, ikinci yarı başlar başlamaz yeni transferleri kadroya dahil etmek istiyor.

        6

        SATILMAYACAK OYUNCU YOK

        Sıcak para sorunu nedeniyle transferde zorluk yaşayan Galatasaray’da yönetim, oyunculara gelebilecek teklifleri değerlendirecek.

        7

        Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde gösterdikler performansla bazı Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Kerem Aktürkoğlu ile Marcao’nun satışına aslında sıcak bakmayan Elmas yönetiminin, reddedilmesi güç bir teklif gelmesi durumunda satılmayacak bir oyuncunun olmadığını düşündükleri ifade edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ