Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da transferde kritik hafta: Ayrılıklar olabilir - Galatasaray Haberleri
        1

        Antalyaspor maçını geride bırakarak Giresunspor mücadelesi hazırlıklarına başlayan Galatasaray'da gözler saha içi kadar saha dışına çevrilmiş durumda.

        2

        Okan Buruk ve kurmaylarının performanslarından memnun kalmadığı oyuncularla yolların ayrılması da gündemde.

        3

        Kadroda düşünülmeyen bazı isimlere hem yurt içi hem de yurt dışından talipler olan Galatasaray'da sıcak gelişmeler de yaşanıyor.

        4

        VAN AANHOLT İSTANBUL'DA KALMAK İSTİYOR

        İstanbul'daki yaşantısından memnun olan Patrick van Aanholt kendisine gelen teklifleri şimdilik reddetti.

        5

        Hollandalı savunmacının İstanbul dışına gitmeye sıcak bakmadığı ve buradaki yaşantısını bozmaya sıcak bakmadığı belirtildi.

        6

        Galatasaray'da Van Aanholt'la bu hafta masaya oturularak kendisine kulüp bulmasının isteneceği ve kadroda düşünülmediğinin iletileceği belirtildi.

        7

        SEFEROVIC'İ İTALYANLAR İSTİYOR

        Daha önce PAOK'un talip olup yıllık ücreti nedeniyle transferi dondurduğu Haris Seferovic'e ise bu kez İtalyanlar talip oldu.

        8

        İtalyan basınında çıkan haberlere göre tecrübeli futbolcuyu hem Hellas Verona hem Salernitana hem de Lazio talip oldu.

        9

        Oyuncunun Galatasaray'dan aldığı 2.7 milyon Euro'luk ücretin sezonun kalanı için kısmını istemesi ise bu transferi zorlaştırıyor.

        10

        Hellas Verona'nın yaklaşık 1.3 milyon Euro'luk yıllık ücreti çok bulduğu ve bu transferde masadan kalkmaya yakın olduğu belirtilirken Lazio ise gözünü karartmış durumda.

        11

        Ciro Immobile'nin sakatlık sorunları nedeniyle kadroya tecrübeli bir santrfor katmak isteyen Lazio'da Maurizio Sarri'nin Seferovic'e onay verdiği belirtildi.

        12

        Salernitana'nın da bu transferde istekli olduğu ve kadroya katmak için teklif yükseltmeyi planladığı kaydedildi.

        16

        "YUSUF DEMİR, SÜPER LİG EKİBİYLE GÖRÜŞÜYOR"

        Avusturya basınında çıkan bir habere göre genç yetenek Süper Lig ekibiyle görüşüyor. Ümraniyespor, Yusuf Demir'i kadrosuna katmak istiyor.

        17

        Sarı kırmızılılar henüz İstanbul ekibine dönüş yapmadı. Kulübün İstanbul'da olması bir avantaj sağlarken Avusturya basınının aktardığı bilgiye göre Yusuf Demir'in oynama garantisi istediği belirtildi.

        18

        HAMZA AKMAN DA KİRALIK GİDEBİLİR

        Geçen sezon U19 Elit Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan kadronun önemli oyuncularından olan ve bu yazki kamplarda hem yeteneği hem de çalışkanlığıyla dikkat çeken Hamza Yiğit Akman, resmi maçlarda beklediği forma şansını bulamadı.