Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'daki maaş dengesizliği yönetimi endişelendiriyor - Galatasaray Haberleri
        1

        Sofiane Feghouli ile aynı parayı almak isteyen Bafetimbi Gomis'in zam talebi gündemdeki sıcaklığını korurken Galatasaray'ın geçen sezonun başında yaptığı transferlerdeki maaş planlaması sorunun temel kaynağı olarak göze çarpıyor.

        2

        Takımda maaş olarak liderliği Sofiane Feghouli çekiyor. Cezayirli futbolcu, 3 milyon 850 bin Euro'luk maaşıyla Süper Lig'in de en çok kazanan futbolcuları arasında bulunuyor.

        3

        Attığı 27 golle hem takımını şampiyonluğa taşıyan hem de gol kralı olan Bafetimbi Gomis ise 3 milyon 350 bin Euro alıyor.

        4

        Fransız futbolcu ve menajeri, takıma olan katkısını gerekçe gösterip maaşının Feghouli ile aynı seviyeye çekilmesini ve 500 bin Euro zam yapılmasını talep ediyor.

        5

        Bu konuda ret cevabı veren yönetimi ise en çok düşündüren konulardan biri yüksek maaşların yeni sorunlara neden olup olmayacağı...

        6

        Zira teknik direktör Fatih Terim'in "İsteyen varsa satılsın" raporunu verdiği Maicon ve Younes Belhanda da en büyük sorun aldıkları yüksek maaşlar.

        7

        Hiçbir takım iki ismin de Galatasaray'da aldığı ücreti karşılayacak tekliflerde bulunmuyor. Dolayısıyla hem Sambacı hem de Faslı 10 numara, gelen teklifleri hiç düşünmeden geri çeviriyor.

        8

        Avrupa'dan men cezası almaktan kurtulsa da mali olarak çok çok dikkatli olması gereken Galatasaray yönetimi, bu sorunların devam etmesinden ve takım içi dengenin bozulmasından da endişe ediyor.

        9

        Hatırlanacağı üzere başkan Mustafa Cengiz, daha önce HABERTÜRK'e yaptığı açıklamada Dursun Özbek yönetiminin bol keseden yaptığı sözleşmeleri eleştirmiş ve "Neymar'ı da alsan böyle kontrat olmaz" demişti.

        25

        Ahmet Çalık: 900 bin Euro

        26

        Sinan Gümüş: 650 bin Euro

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ