Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan Barcelonalı yıldıza talip! -Galatasaray haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Bu sezon sol bek bölgesinde istediği uyumu yakalayamayan Galatasaray, bu bölgeye takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

        2

        Sarı Kırmızılılar son olarak Barcelona forması giyen İspanyol oyuncu Marcos Alonso'yu radarına aldı.

        3

        İspanyol ekibiyle kontratı sezon sonunda bitecek 31 yaşındaki sol bek için masaya oturacak Galatasaray, devre arasında düşük bir bonservis ödeyerek transferi bitirmek istiyor.

        4

        Galatasaray'a transfer olduğundan beri istediği verimi veremeyen Hollandalı oyuncu Patrick van Aanholt'la ara transferde yolların ayrılması planlanıyor.

        5

        Sarı-kırmızılılar, van Aanholt'nu yerini Marcos Alonso ile doldurmayı planlıyor.

        6

        BİRÇOK MEVKİDE OYNAYABİLİYOR

        Galatasaray'ın transfer etmek istediği Marcos Alonso birçok mevkide oynayabiliyor. Asıl mevkisi sol bek olan oyuncu, stoper ve orta sahanın solunda da görev alıyor.

        7

        Bu sezon Barcelona formasıyla 8 maçta stoper, 4 maçta solbek olarak forma giyen tecrübeli oyuncu tam bir joker konumunda. 1.89 boyundaki Alonso, bu sezon 12 maçta 1 gol katkısı verdi.

        8

        Real Madrid altyapısından yetişen Marcos Alonso ardından Bolton'a transfer oldu. Bolton'dan Fiorentina'ya giden oyuncu ardından kiralık olarak Sunderland'de forma giydi.

        9

        Alonso 2016-2017 sezonunda ise 23 milyon euro bedelle Chelsea'ye transfer oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ