Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray SICAK SAATLER! İtalya'da 3 gündemde! Galatasaray son dakika transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Ara transfer döneminde Onyekuru, Saracchi ve Sekidika'yı kadrosuna katan Galatasaray'da gözler stoper takviyesine çevrildi.

        2

        Luyindama'nın sezonu kapatmasının ardından defansın göbeğine takviye kaçınılmaz hale gelirken teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda çalışmalar devam ediyor.

        3

        Sarı-kırmızılıların ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, rotayı İtalya'ya çevirirken gündemde 3 isim var.

        4

        Stoper için Roma'da forma giyen milli futbolcu Mert Çetin ile Sampdoria'nın oyuncusu Murillo ile temas kuran sarı-kırmızılılar, bu iki isimden birini bitirecek.

        5

        MURILLO HAFTAYA BİTEBİLİR

        Murillo için Sampdoria ilk başlarda problem çıkarsa da daha sonra bu tavır değişmişti. Sarı-kırmızılı kurmaylar, Kolombiyalı oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamaya hazırlanıyor.

        6

        Fatih Terim’in de onay verdiği bu transferin, gelecek hafta içinde gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu kaydedildi.

        7

        PLASE MERT ÇETİN

        Ancak Albayrak, son anda bir pürüz çıkma ihtimaline karşı Roma Kulübü’yle de Mert Çetin için masada.

        8

        İtalyan temsilcisi, Mert’i kiralık olarak vermeye sıcak baksa da oyuncularının gelişimini yakından takip etmek için Serie A’da kalmasını istiyor.

        9

        Murillo’da sorun çıkması halinde Mert Çetin'in transferinin bitirilmesi için tüm imkanlar seferber edilecek.

        10

        ORTAYA FOFANA GELİYOR

        Terim'in takviye istediği bir diğer bölge olan orta saha için ise Udinese'de forma giyen Seko Fofana ismi öne çıktı.

        11

        İtalyan ekibi ile görüşmeleri yürüten kurmaylar, kiralama konusunda büyük ölçüde anlaşmaya vardı. 24 yaşındaki futbolcunun bu hafta imza atabileceği kaydedildi.

        12

        ANDONE BELİRSİZLİĞİ

        Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle sahalardan uzun süre uzak kalan Florin Andone geleceği ile ilgili kafa karıştırıcı açıklamalar yaptı.

        13

        Rumen golcü, "2 hafta içinde ya Galatasaray’da ya da Brighton’da olacağım. Brighton beni ne zaman isterse kadroya dönerim. Bonservisim onlarda. G.Saray, Türkiye’nin R.Madrid’i... Çok yoğun duygular yaşadım” dedi.

        14

        Sakatlıktan kurtulup takıma döneceği konuşulan Andone'un bu sözleri, ligin ikinci yarısında nerede olacağı konusunda belirsizliği de ortaya koydu.

        15

        ARDA TURAN YENİDEN!

        Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in transferine onay verdiği, başkan Mustafa Cengiz'in ise karşı çıktığı Arda Turan konusunda yeni gelişmeler kapıda.

        16

        Onyekuru'nun sıtma olması nedeniyle büyük şok yaşayan sarı-kırmızılılar, Nijeryalı yıldızdan 1 ay faydalanamayacak.

        17

        Ryan Babel'in de Ajax'a kiralanmasının ardından ikinci yarıya kanatsız başlayacak olan Aslan'da Arda Turan'ın geri dönmesi konusunun ciddi ciddi masaya yatırılacağı kaydedildi.

        18

        Sarı-kırmızılılardan haber bekleyen Arda'nın imzaya hazır olduğu kaydedirilirken gözler Fatih Terim ile yönetim arasında yapılacak görüşmelere çevrildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ