Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın rakipleri Schalke ve Lokomotiv Moskova'dan olay tweetler - Futbol Haberleri

        Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. hafta maçında Lokomotiv Moskova'ya deplasmanda 2-0 yenilen Galatasaray, son maçlar öncesi gruptan çıkma şansını kaybetti.Grubun diğer maçında isePorto, sahasında Schalke 04'ü 3-1 mağlup ederek puanını 13'e yükseltti ve grup liderliğini garantiledi. Alman ekibi Schalke de alınan sonuçların ardından bir üst tura yükselmeyi garantiledi.

        Schalke 04 ile Lokomotiv Moskova kulüplerinin sosyal medya hesaplarından ise dün gece skandal mesajlar paylaşıldı.

        Alman ekibinin İngilizce Twitter hesabı üzerinden ilk olarak "Lokomotiv'in galibiyeti sayesinde üst tura yükseldik" mesajı paylaşıldı. Rus ekibinin İngilizce Twitter hesabından buna "O zaman 11 Aralık'ta ne yapacağınızı biliyorsunuz" şeklinde yanıt verildi.

        REKLAM

        Son hafta birbirleriyle karşılaşacak ve bu maçtan çıkaracakları sonuç Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ne kalıp kalmayacağını belirleyecek olan iki takım arasındaki mesajlaşma, Schalke'nin gülen yüz ve el sıkışma görselleri kullanmasıyla son buldu.

        Öte yandan Galatasaraylı taraftarlar, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi Twitter hesabını etiketleyerek rakiplerine göndermede bulundu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ