Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Galatasaray Tuzlaspor maçı muhtemel 11'i! Galatasaray Tuzlaspor maçı saat kaçta hangi kanalda? Galatasaray, tur için sahaya çıkıyor! GS haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanşında bu akşam TFF 2. Lig ekiplerinden Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadelede A Spor'dan yayınlanacak. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak müsabakayı hakem Koray Gençerler yönetecek. Turun ilk maçını Galatasaray'ın sahasında, Tuzlaspor 2-0 kazanmıştı.

        2

        Ziraat Türkiye Kupası’nın ilk maçında Tuzla’ya evinde 2-0 kaybettikten sonra bu akşam deplasmanda rövanş maçına çıkacak olan Galatasaray, sürprizin olmasına izin vermek istemiyor.

        3

        Avrupa’ya veda ettikten sonra Ankaragücü’yle evinde 2-2 berabere kalarak büyük şok yaşayan Sarı-Kırmızılılar, bir hüsran daha yaşamamak için karşılaşmaya konsantre oldu.

        4

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre oyuncularına tur atlama konusunda sürprize izin vermemelerini belirten teknik direktör Fatih Terim, “İlk maçta yaptığınız hataya düşmeyin ve rakibinizi küçümsemeyin. İçinde bulunduğuz olumsuz durumdan çıkmak sizin elinizde... Size yakışanı yapın ve turu geçin” ifadeleriyle takına seslendi.

        5

        5 EKSİK VAR

        Galatasaray'da Tuzlaspor mücadelesi kadrosuna tedavisi devam eden Jean Michael Seri ile hafif sakatlıkları bulunan Şener Özbayraklı, Ryan Babel, Marcao ve Mario Lemina tedbir amaçlı olarak kamp kadrosuna alınmadı.

        6

        MUHTEMEL 11

        MUSLERA

        16

        FALCAO

        17

        Sarı-kırmızılı takım, 2016-2017 sezonunda da Ziraat Türkiye Kupası'nda Tuzlaspor ile karşılaşmıştı. Galatasaray, o dönem uygulanan grup aşamasında karşı karşıya geldiği rakibini ilk maçta 2-1 yenmiş, rövanş maçını 3-2 kaybetmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ