Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Gökdeniz Karadeniz'den Fenerbahçe itirafı - Son dakika spor haberleri - Trabzonspor Haberleri
        1

        Trabzonspor'un simge oyuncularından olan Gökdeniz Karadeniz, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karadeniz, küçükken Trabzonsporlu olmadığını açıkladı.

        2

        Küçükken oynadığı takımları desteklediğini söyleyen 42 yaşındaki eski futbolcu, "Küçükken Trabzonspor taraftarı değildim. Takım tutmuyordum. Oynadığım takım neyse onu tutuyordum. Giresunspor'a sempatim vardı. Babam Trabzonlu. 13-14 yaşlarından sonra Trabzonspor'u tutmaya başladım." dedi.

        3

        Trabzonspor'da oynadığı sırada Fenerbahçe ile görüştüğünü itiraf eden Gökdeniz şunları söyledi:

        4

        "Trabzonspor'da oynarken İstanbul'un büyük takımlarından teklif aldım. Hepsinden teklif aldım. Hepsiyle anlaşmaya çok yaklaştığım zamanlar oldu.

        5

        Kulübüm beni satmak isteseydi Fenerbahçe'ye giderdim. Neden gitmeyeceğim? Sonuçta futbol bir ticaret. Kulübünüze iyi bir para kazandırabiliyorsanız her futbolcu her takıma gidebilir. Şuanda da gidebilirler.

        6

        Trabzonspor'da oynarken Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'la görüştüm. Menajerim ve ben bütün takımlarla görüştük."

        7

        Gökdeniz Karadeniz'in kariyeri

        2000-2008 yılları arasında Trabzonspor forması giyen Gökdeniz Karadeniz, 2008 yılında 7.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Rusya'nın Rubin Kazan takımına transfer oldu.

        8

        2018 yılında da Rubin Kazan'da futbolu bıraktı. Kariyeri boyunca toplamda 588 maça çıkan Gökdeniz, 132 gol ve 113 asist yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ