Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gökhan Alkan, Nesrin Cavadzade'yi sildi! - Magazin haberleri
        1

        Aynı dizi setinde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan, geçtiğimiz aylarda beraberliklerini nişanlanarak taçlandırmıştı. Evlenecekleri beklenirken çiftten kötü haber geldi.

        2

        Cavadzade ve Alkan'ın birlikteliklerini sonlandırdığı konuşuluyor. Alkan'ın Cavadzade'yi sosyal medyada takip etmeyi bırakması dedikoduları alevlendirdi.

        3

        FOTOĞRAFLARI SİLMEDİ

        Gökhan Alkan, Nesrin Cavadzade ile olan fotoğraflarını da sildi. Ancak Cavadzade'nin, Alkan'ı takip etmeye devam etmesi ve birlikte çekilen fotoğraflarını kaldırmaması dikkatlerden kaçmadı.

        4

        'KISKANÇLIK KRİZİ' İDDİASI

        Öte yandan daha önce Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan arasında dizi ile ilgili kıskançlık krizi yaşandığı ileri sürülmüştü.

        5

        Cavadzade'nin, Alkan'ın rol arkadaşı Yağmur Tanrısevsin'le senaryo gereği öpüşmesini istemediği konuşulmuştu.

        6

        "HABERLERİ ŞAŞKINLIKLA OKUDUM"

        Çıkan haberlerin ardından Nesrin Cavadzade, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı. Ünlü oyuncu, gönderisinde şu ifadelere yer vermişti:

        Değerli basın mensupları; Bugün hakkımda çıkan haberleri şaşkınlıkla okudum! Aylardır bazı yapımların ve bunların üzerinden pr çalışması yapan menajerlerin adımı kullanarak kendini gündemde tutma çabasına sessiz kaldım ama bugün hem şahsi hayatımda hem de meslek etiğime dil uzatacak kadar çizgiyi aşmış olmalarından dolayı bir cavabı hak ettiğine kanaat getirdim. Benim kimsenin icra ettiği sanata bir müdahalem olamaz! Bu kişi sevgilim bile olsa. Çünkü ben de aynı işi, sevgiyle ve tutkuyla yapıyorum. Benim yaptığım işe kimsenin karışamayacağı gerçeği gibi ben de kimsenin işine karışamam. Ayrıca oyunculuk sanatını anlamak için önümde 20 yılım vardı, emin olun anladım. Darısı anlayamayanların başına. Sevgilerimle...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ