Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gonca Vuslateri: Bana güneş yasak, tenim gölgeli bu mevsim - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz nisan ayında talihsiz bir kaza geçirerek üzerine kaynar su dökülen oyuncu Gonca Vuslateri, kötü günleri geride bıraktı.

        2

        "GÜNEŞ YASAK"

        Uzun bir tedavinin ardından sağlığına kavuşan Vuslateri, önceki gün güneşe çıkmasının doktoru tarafından yasaklandığını söyledi.

        3

        "YALNIZLIKTA BİR KIYAKLIK VAR"

        Instagram hesabından paylaşımda bulunan 34 yaşındaki oyuncu, gönderisine, "Bana güneş yasak, tenim gölgeli bu mevsim. Kalbim de mütemadiyen bu yolda gidecek. Çünkü yalnızlıkta bir kıyaklık var. Güzel hatırladım. Tolstoy'un ölmeden önceki son konuşması: İnsanlar acıyla büyür. Yaşam, bedende değil ruhtadır. Ölüm yalnızca bedenden kurtuluştur. Zihninizde neyin bedensel olmadığını ayıklayın. Gelecek için endişe etmeyin çünkü gelecek diye bir şey yoktur. Sadece şimdi vardır. Onun için yaşayın." notunu düştü.

        4

        SÜRPRİZ AŞK BİTTİ

        Öte yandan Gonca Vuslateri ve Hakan Altun birlikteliği herkesi şaşırtmış ancak ikili, kısa bir süre sonra yollarını ayırmıştı. Çiftin yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeni ile bu kararı aldıkları öne sürülmüştü.

        5

        "ESKİ BİLETE PİYANGO VURMAZ"

        Altun ile barışma iddialarının ardından Vuslateri, eski sevgilisi Ben Affleck ile 17 yıl sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez'i eleştirmişti.

        Oyuncu, konuyla ilgili, "Eski bilete piyango vurmaz. Arkana bakmayacaktın Jennifer Lopez ama ne diyelim... Bir tur daha döneceksin o aşkı, ne yapacaksın... Olan benim siyah sporcuma (Alex Rodriguez) oldu. İyi geceler vuslat eri. İyi uykular sana... Ne güzel ölüyormuş insan anılarda da..." ifadelerini kullanmıştı.

        Vuslateri'nin bu paylaşım ile "barışma" iddialarına gönderme yaptığı ileri sürülmüştü.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ