Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Güllü isyan etti: 'Abla sen ölmedin mi?' diyorlar! - Magazin haberleri
        1

        Uzun süredir ortalarda görünmeyen şarkıcı Güllü, sosyal medyada hakkında çıkan "Öldü" iddialarına isyan etti. 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' adlı programa konuk olan Güllü, konuyla ilgili açıklama yaptı.

        2

        "ABLA SEN ÖLMEDİN Mİ?"

        Ünlü sanatçı, "İki ay önce hakkımda 'Öldü' haberleri çıktı. İnsanlar akın akın yazmaya başladı. Geçenlerde bir restorana gittim, otoparkçı, 'Abla sen ölmedin mi?' dedi" ifadelerini kullandı.

        3

        "YAPTIĞIM HİÇBİR ŞEYDEN PİŞMAN DEĞİLİM"

        Hakkında bilinmeyenleri de anlatan Güllü, "Yaptığım hiçbir şeyden pişman değilim. 'İyi ki de yapmışım" şeklinde konuştu.

        "Evlilik, aşk benden uzak olsun" diyen Güllü, "Ben almayayım, alana da mani olmayayım..." şeklinde esprili bir açıklamada bulundu.

        4

        DEĞİŞİMİYLE ŞAŞIRTMIŞTI

        Öte yandan uzun yıllar kilolarıyla mücadele eden ve 2017 yılında tüp mide ameliyatı olan sanatçı, 70 kilo vermişti. Değişimiyle herkesi şaşırtan 46 yaşındaki Güllü, yeni görüntüsüyle çok mutlu olduğunu ifade etmişti.

        5

        HERKESİ UYARMIŞTI

        Bu tarz operasyonlar öncesi herkesi dikkatli olmaları konusunda uyaran Güllü, dört sene önce kaybettiği annesinin vefatı ile ilgili açıklama yaparken gözyaşlarını tutamamıştı.

        6

        Gerçek adı "Gül Tut" olan şarkıcı, yaptığı açıklamada operasyondan bir gün sonra annesinin vefat haberini sahneden yeni indiği sırada aldığını da dile getirmişti.

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ