Polis memuru Mustafa Turanlı ve Muzaffer Can Ersoy Diyarbakır'da şehit oldu
Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde şafak vakti PKK'lı teröristlerce düzenlenen roketli saldırıda polis memurları Mustafa Turanlı ve Muzaffer Can Ersoy şehit oldu
ABONE OL30 yaşındaki Mustafa Turanlı'nın Adana'da oturan annesi Kısmet Turanlı yasa boğuldu. Acı haberini alınca "Evim başıma yıkıldı" diye ağıt yakan Kısmet Turanlı'nın 3 yıldır oğlunu göremediği ve son günlerde komşularına da "İçime doğuyor, oğlum şehit olacak" dediği belirtildi.
Adana'nın Huzurevleri Mahallesi'nde oturan emekli polis Adnan ile ev kadını Kısmet Turanlı çifti, sabah saatlerinde oğulları Mustafa'nın şehit haberiyle yıkıldı. Acı haberi alınca gözyaşlarına boğulan çifti, polisler teselli etmeye çalıştı.
Muzaffer Can Ersoy'un babası, ''Ağabeyini kaybettik oğlum'' diyerek polis olan bir diğer oğlu Mustafa Ersoy'a sarılıp ağladı.
'OĞLUMUN KÖTÜ HABERİ İÇİME DOĞDU'
6 kardeş olan şehidin evine Türk bayrağı asılırken, acı haberi duyan yakınları ve komşuları da eve geldi. Mustafa Turanlı'nın Ayşegül'le evli olduğu ve annesini de 3 yıldır şark görevinde olduğu için göremediği belirtildi. Son günlerde artan terör saldırıları nedeniyle televizyonlarda sık sık şehit haberleri izleyen anne Kısmet Turanlı'nın komşularına, "3 yıldır doğuda olduğu için oğlumu göremiyorum. Televizyonları seyrediyorum, içime doğuyor. Oğlumun kötü haberini alacağım, oğlum şehit olacak" dediği belirtildi.