Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa’da 17 yaşındaki 2 genç kız, 2 hafta arayla ortadan kayboldu

        İsmet ACAR/HABERTÜRK-DHA

        Bursa’da 17 yaşındaki 2 genç kız, 2 hafta arayla ortadan kayboldu. Latif Dörtçelik Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi 3. sınıfı öğrencisi olan ve Genç Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası’nda Türkiye 3’üncülüğü bulunan Kübra S., 2 gün önce hasta olduğunu belirterek okuldan izin aldı. Ancak genç kız evine dönmedi ve kayıplara karıştı. Pazarcılık yapan baba Bünyamin S., kızının hayatından endişe ettiğini belirtirken, evden kaçmasını gerektirecek bir sorununun olmadığını söyledi.

        Baba, “2 gün önce öğretmeni aradı. Kızımın izin aldığını, eve gitmek üzere okuldan ayrıldığını bildirdi. Eşimi aradım ama kızımın eve gelmediğini öğrendim. Polise başvurduk” dedi. Bünyamin S., kızının sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından da Kübra’nın kayıp olduğunu ve görenlerin kendilerini aramasını isteyen bir not yazdı. Kübra’nın spor yaptığı kulüp yetkilileri de genç kızın herhangi bir probleminin olmadığını söyledi.

        KAÇTI MI, KAÇIRILDI MI?

        Osmangazi İlçesi’nde yaşayan ve 3 yıl önce evden sürekli kaçtığı gerekçesiyle annesi Nuray A.’dan alınıp Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı yetiştirme yurduna yerleştirilen Kübra Y. ise 2 ay önce yurttan izin alıp annesinin yanına gitti. 15 gün önce evden “Ekmek almaya gidiyorum” diyerek ayrılan genç kız, bir daha geri dönmedi. Kızının bulunması için polise giden ve eşinden boşanmış olduğu öğrenilen anne Nuray A., “Kızım kaybolunca cep telefonundan aradım. ‘Anneciğim ben de sizi çok özledim. Yanınıza gelmek istiyorum ama gelirsem sadece beni değil, kardeşimi ve seni de öldürecekler’ diyerek telefonu kapattı.

        Kayıpken kızımın sosyal paylaşım sitesinde bir gece kulübünde çekilmiş fotoğrafları yayınlandı. Yavrumun başına kötü olayların gelmesinden korkuyorum. Bir an önce bulunmasını istiyorum” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ