Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Afyonkarahisar ve Aydın'da silahlı kavga

        Olay, saat 16.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Enver Savruk, kimliği belirlenemeyen bir kişiyle araç kiralama işi yapan 36 yaşındaki Murat A.'ya ait işyerine geldi. Savruk ve A. arasında iddiaya göre haraç verme yüzünden tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce işyerinden çıkan Enver Savruk, dışardan tabancayla işyerine ateş etmeye başladı. 9 el ateş ettiği belirtilen Savruk'un kurşunu bitince elinde pompalı tüfekle dışarı çıkan işyeri sahibi A., Savruk'u başından, göğsünden ve kolundan vurdu. Savruk yere yığılırken, çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne götürülen Enver Savruk, yaşamını yitirdi.

        Olayın duyulmasının ardından polis ekiplerine telsizden yapılan anonslarda çelik yelek giymeleri konusunda uyarılarda bulunuldu. Polis ekipleri Murat A. ile Savruk'un birlikte geldiği kişiyi gözaltına aldı.

        Afyonkarahisar Emniyet Müdürü İbrahim Özel de olay yerine gelerek ayrıntı bilgi aldı. İncelemelerde bulunan Müdür Özel, basın mensuplarına olayın detaylı bir şekilde incelendiğini ve gerekli bilgilerin toplanmasından sonra açıklama yapılacağını söyledi.Düğünde akrabalar arasında silahlı kavga: 2 ölü

        DÜĞÜNDE AKRABALAR ARASINDA SİLAHLI KAVGA: 2 ÖLÜ

        AYDIN'ın Söke İlçesi'nde, akrabalarının düğününe gelen iki ailenin fertleri arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Av tüfeğiyle vurulan 20 yaşındaki Yunus Tunç ile 28 yaşındaki Mehmet Taşdemir yaşamlarını yitirdi.

        Olay, dün saat 23.00 sıralarında, Kemalpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Bir yakınlarının düğününe gelen ve akraba olan iki ailenin fertleri arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Büyüyen tartışma av tüfeklerinin kullanıldığı silahlı kavgaya dönüştü. Silahların ateşlendiği olayda her iki aileden Yunus Tunç ile Mehmet Taşdemir yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılardan Yunus Tunç'u Aydın Devlet Hastanesi'ne; Mehmet Taşdemir'i de Söke Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. İki yaralı da yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ölenlerden Tunç, Nazilli'de; Taşdemir de Söke'de toprağa verildi. Henüz gözaltına alınan kimsenin bulunmadığı, silahları kullananların kimliğinin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ