Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gayrimeşru doğan bebeği çöpe attılar

        İsmet ACAR / BURSA

        Bursa'da sevgilisinin evde doğurduğu bebeği çöpe atan baba tutuklandı. Kanaması olunca gittiği hastanede tedavi altına alınan anne ise "Kiloluydum, hamile olduğumu son anda anladım" dedi.

        Sevgilisi tornacı S.D. ile yaşayan 19 yaşındaki Ç.Ş., bir süre sonra hamile kaldı. Ç.Ş., geçtiğimiz gün Tuna Mahallesi'nde yaşadıkları evde tek başına doğum yaptı. Evlilik dışı bu ilişkiden bebek sahibi olduğunu öğrenen baba S.D. ise erkek bebeği bir poşete koyarak, çöp konteynırına attı. Olay, kanaması durmayan Ç.Ş.'nin hastaneye gitmesiyle ortaya çıktı. Doktorlar evde doğum yaptığını öğrenince, durumu polise bildirdi. Polisin yaptığı araştırmanın ardından gözaltına alınan S.D., "ihmal sonucu kasten ölüme neden olmak" suçundan çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu.

        Konteynırda cesedi bulunan bebek, canlı mı yoksa ölüyken mi çöpe atıldığının belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. "Kiloluydum, hamile olduğumu son anda anladım" dediği öğrenilen anne Ç.Ş.'nin tedavisinin tamamlanmasının ardından hakkında hazırlanacak suç evrakıyla adliyeye çıkarılacağı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ