Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Şehit olan Mustafa Hakan Kaçar'ın Afyonkarahisar'daki evinde şehit ateşi
        1

        Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş 26 yaşındaki Mustafa Hakan Kaçar'ın İzmir'deki babaocağına ateş düştü

        2

        Henüz 6 aylık evli olan şehidin, annesini 5 yıl önce kaybettiği, 1'i bedensel engelli iki kız kardeşinin bulunduğu öğrenildi. Şehidin gecekondu evi Türk bayraklarıyla süslendi.

        3

        Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan Uzman Çavuş Mustafa Hakan Kaçar kaldırıldığı Diyarbakır Asker Hastanesi'nde şehit oldu.

        4

        Acı haber şehidin İzmir'in Narlıdere İlçesi Ilgaz Sokak'ta oturan ailesine askerler tarafından verildi. Aile şehit için düzenlenecek törene katılmak üzere Diyarbakır'a doğru yola çıktı.

        5

        Aslen Afyonlu olan şehidin annesi Emine Kaçar'ı yaklaşık 5 yıl önce kalp krizi sonucu kaybettiği öğrenildi.

        6

        6 AYLIK EVLİYDİ


        Babası Yunus Kaçar'ın yanında seralarda çalıştıktan sonra Uzman Çavuş olan Mustafa Hakan Kaçar'ın yaklaşık 2 yıldır Ağrı'da görev yaptığı ve bir kaç aydır da Diyarbakır'da görevli olduğu belirtildi.

        7

        Şehidin geçen Ağustos'ta Elif Kaçar ile dünya evine girdiği öğrenildi. Biri bedensel engelli iki kız kardeşi bulunan şehit Kaçar'ın, gecekondu babaevi acı haberin ardından Türk bayraklarıyla donatıldı.

        8


        SON KONUŞMA


        Şehidin kısa bir süre önce izin alıp İzmir'e geldiği dün de İzmir'deki çocukluk arkadaşıyla cep telefonunda konuşurken "Burası çok karışık çatışmalar sürüyor" dediği öğrenildi.

        9

        Şehit Uzman Çavuş Kaçar Afyonkarahisar'da toprağa verilecek.

        DHA

        10
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ