Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Başbakan Davutoğlu'ndan Kırkıncı ailesine taziye telefonu

        Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'un yetiştirdiği önemli din alimlerinden Mehmet Kırkıncı'nın vefat haberinin hemen ardından aileyi arayarak taziyelerini iletti.

        Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Kırkıncı Hoca'nın vefatından müteessir olduğunu ifade ederek, merhuma Allah'tan rahmet, aile bireylerine ve yakınlarına da sabır ve metanet diledi.

        BAŞBAKAN DAVUTOĞLU DA TAZİYELERİNİ İLETTİ

        Başbakan Ahmet Davutoğlu da , Bediüzzaman Said-i Nursi'nin talebelerinden kanaat önderi Mehmet Kırkıncı'nın vefatı nedeniyle, Kırkıncı ailesine taziyelerini bildirdi.

        Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre Davutoğlu, Kırkıncı'nın yeğeni Muhammed Kırkıncı'yı telefonla arayarak, başsağlığı dileklerini iletti.

        NUMAN KURTULMUŞ'TAN TAZİYE MESAJI

        Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Bediuzzaman Said-i Nursi'nin talebelerinden kanaat önderi Mehmet Kırkıncı'nın vefatı nedeniyle, Kırkıncı ailesine ve sevenlerine taziyelerini iletti.

        Kurtulmuş, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, "Rahmeti Rahman'a kavuşan Mehmet Kırkıncı Hocaefendi'ye Allah'tan rahmet, sevenlerine ve ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum" ifadesini kullandı.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ