Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Kentte bugün

        NAGİHAN ALAN/ GAZETE HABERTÜRK

        Türkiye’de punk ve ska akımının ilk başarılı temsilcisi Athena, 23.00’de Garajistanbul sahnesinde sizlerle...

        Sahne performansı ve güzelli- ğiyle izleyenleri büyüleyen Sibel Can, 21.00’de TİM’de sahnede. n Mabel Matiz, son albümü Gök Nerede’den en güzel şarkılarını seslendireceği konseriyle 21.00 Hayal Kahvesi sahnesinde...

        Özge Fışkın ve Atlas, sevilen şarkılarıyla 22.00’da Roxy Sahnesi’nde dinleyicisiyle buluşacak.

        NİL SÖYLEYECEK

        TÜRK müzik dünyasının en renkli, en farklı, en ilham verici karakteri Nil Karaibrahimgil, 21.00’de Bostancı Gösteri Merkezi’nde en sevilen şarkılarını seslendirecek.

        SERGİ

        Işıl Güleçyüz, popüler kültürün tüm olumsuzluklarına rağmen, bir toplumdaki kültür oluşumuna olan katkılarını çalışmalarına yansıttı. “Ünsüz Ünlüler” sergisi, Pera Sanat Galerisi’nde görülebilir.

        “Üç Şehir Bir Kahve: Kahire, İstanbul, Viyana” sergisi, kahvenin kültürlerarası ortak dilinden yola çıkarak hazırlandı. Üç şehrin kahve anlatıları fotoğraflar, videolar ve hikâyelerle aktarılıyor. Milli Reasürans Sanat Galerisi’nde bulunan sergiyi izleyebilmek için bugün son gün.

        TİYATRO

        Müjgan Ferhan Şensoy’un kaleme aldığı “Pera’daki Hayalet”, ünlü olmakla kafayı bozmuş gençlerin hikâyesini sahneye yansıtıyor. Oyun, 20.00’da Halep Pasajı Ortaoyuncular Tiyatrosu’nda sahnelenecek.

        İnsanların ve dünyanın kokuşmuşluğunu mizahın gücüyle kaleme alan usta yönetmen Yiğit Sertdemir, Moliere’in dünyasını “İnsandan Kaçan” oyunuyla sahneye yansıtıyor.

        Oyun Tatavla Sahnesi’nde 20.30’da sizlerle. n Büyük usta Haldun Dormen’in başrolünde oynadığı “Müfettiş”, dönemin sosyal ve toplumsal konularını mizahi bir üslupla anlatılıyor. Müfettiş, 20.30’da Feyziye Mektepleri Vakfı Nişantaşı Kampusu’nda. n “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır”, kadınların girdiği bunalımı sahneye aktarıyor. Kadrosunda sevilen oyuncular Deniz Çakır ve Şebnem Dönmez’in yer aldığı oyun, 20.30’da Trump sahnesinde.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ