Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Şehit Uzman Çavuş Ethem Hacımahmutoğlu'nun memleketinde yas var
        1

        Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde bu sabah PKK'lı teröristlerin açtığı keskin nişancı ateşiyle şehit olan 26 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ethem Hacımahmutoğlu'nun Trabzon'da yaşayan ailesine acı haber verildi.

        2

        Trabzon Garnizon Komutanlığı'ndan askeri yetkililer, Nusaybin'de kazılan hendeklerin kapatılması, patlayıcı tuzaklı barikatların kaldırılması, PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için sürdürülen operasyonlarda PKK'lı teröristlerin açtığı keskin nişancı ateşiyle ağır yaralanan ve kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesi'nde şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ethem Hacımahmutoğlu'nun, Trabzon'un Toklu Mahallesi Elgafdere Caddesi'nde ikamet eden ailesinin evine giderek acı haberi verdi.

        3

        Yaklaşık 1 yıldan bu yana Uzman Çavuş olan Hacımahmutoğlu'nun 3 ay önce Ankara GATA'da menüsküs ameliyatı sonrası rapor almayarak görev yaptığı birliğine döndüğü ortaya çıktı.

        4

        Bitlis'ten geçici görevle Mardin'e gelen şehit Hacımahmutoğlu'nun bekar olduğu ve ailesinin de yaklaşık 10 yıldan bu yana Trabzon'da oturduğu belirtildi.

        5

        Acı haber sonrası gözyaşı döken ve mahalle sakinleri ile askerlerin teskin etmeye çalıştığı şehidin babası Ali Murat Hacımahmutoğlu, taziyeleri Türk bayraklarıyla donatılan evlerinin önünde kabul etti.

        6

        Acı haber sonrası gözyaşı dökerek fenalaşan şehidin annesi Rahime Hacımahmutoğlu'na da sağlık ekipleri müdahalede bulundu.