Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Büyükçekmece'de bavul içinde parçalanmış erkek cesedi bulundu

        Müslim SARIYAR / İSTANBUL

        İstanbul Büyükçekmece'de boş bir arazide bir bavul ile poşet içerisinde erkeğe ait ceset parçaları bulundu. Polis, bavulda gövdesi ve kafası ayrılmış cesedin kimliğinin belirlenmesi için bölgedeki kayıp başvurularını incelemeye aldı.

        Büyükçekmece Muratçeşme Mahallesi Ufuk Caddesi üzerinde bulunan boş bir arazideki bavuldan kan sızdığı ve içerisinde ceset olabileceği yönünde bir vatandaşın yaptığı ihbar üzerine polis ekipleri olay yerine gitti. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, olay yerini güvenlik çemberine alarak inceleme yaptı. Bavul içinde bir erkeğin gövdesi ve başının olduğu tespit edildi. Yanında bulunan bir poşette ise o kişinin ayakları bulundu. Kesilerek parçalanmış olan ceset, incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

        Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, vücudu parçalanan cesedin kimliğine dair bir ize rastlayamadı. Kimliğinin tespit edilebilmesi için son günlerde yapılan kayıp başvuruları incelemeye alındı.

        Olay Yeri ve Cinayet Masası ekipleri titizlikle çalışmalarını sürdürürken, Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürü ve Asayiş Büro Amiri talimatıyla gazeteciler olay yerinden uzaklaştırıldı. Güvenlik şeridini genişleten polis ekibi, gazetecileri de 100 metre kadar uzağa çekti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ