Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ankara'da bir aile hastaneden olumsuz yanıt alınca kaldırım taşlarını etrafa attı

        Ankara'daki olay, saat 16.00 sıralarında Altındağ ilçesindeki Ankara Eğitim ve AraştırmaHastanesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ismi öğrenilemeyen bir vatandaş ailesiyle birlikte tedavi olmak içinhastaneye geldi.

        İHA'nın haberine göre, yetkililer, şahsın tedavisinin burada yapılamayacağını, Hacettepe ÜniversitesiHastanesi'ne gitmesi gerektiğini söyledi. Yetkililerden bu cevabı alan şahıslar ortalığı birbirine kattı. Kaldırım taşlarını söküphastaneye fırlatan şahıslar, çöp konteynerlerini de kaldırıp civara fırlattı.

        Hastaneyetkililerinin ve vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi intikal etti. Kısa sürede olay yerine gelen polis, şahısları kontrol altına almaya çalıştı. Şahısların, polislere de direnmesi üzerine gözaltı işlemleri başladı. Polis,hastaneyi savaş alanına çeviren 4 şahsı gözaltına aldı.

        "KALDIRIM TAŞLARINI SÖKÜP HASTANEYE ATTILAR"

        Olayın görgü şahidi bir vatandaş, çocuğunu tedavisi yapılmak üzere acile getirdiğini anlatarak, "5 kişi buraya geldiler. Vatandaşın tedavisi burada olmuyormuş, HacettepeHastanesi'ne gitmesi gerekiyormuş. Taksi paralarının olmadığını söylediler. Sıradan bir vatandaş gibi davranmadılar. Biri kendisini yere attı. Kaldırım taşlarını söküphastaneye attılar. İki saattir burayı rezil ettiler. İnsanlar tedavi olmaya geliyor, biraz saygı göstersinler" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ