Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gaziantep'te karısını döven ve daha sonra da kulağını ısırarak koparak koca tutuklanırken, hastaneye kaldırılan kadının kulağının parçası çiğnendiği için yerine dikilemedi.

        AHT MUHABİRİ YUSUF KILIÇ'IN HABERİ

        Gaziantep'te karısını döven ve daha sonra da kulağını ısırarak koparak koca tutuklanırken, hastaneye kaldırılan kadının kulağının parçası çiğnendiği için yerine dikilemedi. Kulağının yarısı olmayan 3 çocuk annesi kadın, " 18 yıllık evliyim. Evlendiğim günden beri kocamdan şiddet görüyorum çocuklarım için bugüne kadar katlandım. Ancak dayanacak gücüm kalmadı artık boşanacağım " dedi.

        18 yıllık evli, 16, 14 ve 7 yaşlarında 3 çocuk annesi Hatice K.'nın (44) evlendiği günden beri şiddet gördüğü kocasının kulağını ısırarak koparması kadına şiddetin hangi noktaya geldiğini en çarpıcı göstergesi. Talihsiz kadının kocası Mehmet K.'nın (44) ısırarak kopardığı kulağının parçası çiğnendiği için götürüldüğü Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yerine dikilemedi.

        Olay günü sabah kahvaltısında kocasına İŞKUR'dan gelen evrakı verdiğini ve bu evrakı kocasının daha bakmadan yırtıp attığını vurgulayan Hatice K.," Gelen evrakı yırtınca bende niye yırttın diye sordum. Bu sırada yerinden kalktı arkama geçti, ben askıdan giyecek bir şey alacağını sanıyordum. Birden arkadan geldi kulağımı ısırdı ve parçasını kopardı. Çocuklarımın yardımıyla kopan kulağımın üzerine bir bez parçasıyla bastırarak dışarı kaçtım. Oturduğumuz eve yakın oturan kardeşlerim çığlılığımı duyarak dışarı çıktıklarında beni kanlar içerisinde gördü ve hemen Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürdüler. Burada ilk müdahale yapıldıktan sonra kopan kulağımın parçasıyla birlikte Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk ettiler. Orada kopan parçanın çiğnendiği söylendi ve yerine dikilemeyeceği belirtildi. Şu anda kulağımın yarısı yok" diye konuştu.

        Kulağının koptuğunu kayınvalidesinin gördüğünü ve buna rağmen müdahale etmediklerini sözlerine ekleyen Hatice K.," Ben kapının önüne kanlar içerisine çıktığımda kayınvalidem duruyordu. Durumu söyledim. Git şikayetçi ol dedi. Başka hiçbir şey yapmadı" şeklinde konuştu.

        Kocasından sürekli şiddet gördüğünü ve buna hem kayınpederinin hem de kayınvalidesinin şahit olmalarına rağmen müdahale etmediklerini söyleyerek," Kayınpederim ve kayınvalidemle aynı evde onlar altta biz üst katta oturuyoruz. Kavgalarımızı ve gördüğüm şiddeti onlar duyarlardı. Bırakın onları tüm mahalle gürültümüzü duyardı. Kayınpederim ve kayınvalidem bugüne kadar bir kez bile müdahale etmediler. Bir kez bile kocama neden böyle davrandığını sormadılar, dur demediler" dedi.

        Şu anda kocasının evinden ayrıldığını, annesi ve kardeşleri ile birlikte yaşamaya başladığını sözlerine ekleyen kadın, bu olayın bardağı taşıran son nokta olduğunu ve boşanma davası açacağını belirtti.

        Bu arada karısının kulağını ısırarak koparan koca Mehmet K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Buna rağmen Hatice K. korktuğunu dile getirerek," Cezaevinden çıkarsa beni bu kez öldürür diye korkuyorum. Çünkü böyle bir şeyi yapan adam her şeyi yapar" dedi.

        Hatice K. olayın ardından ayrıldığı kocasının evinde kalan giyim eşyalarını dahi alamadıklarını, eve girmelerine izin verilmediğini de söyleyerek," Ev kayınpederimin evi olduğu için eve giremiyoruz. Hem benim hem de çocuklarımın giyecekleri orada. Evden nasıl çıktıysak halen aynı kıyafetlerimizi giyiyoruz" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ