Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa AK Parti büyük kongreye hazır - Hüseyin Çelik

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, partisinin olağanüstü kongresine ilişkin, kongrenin yapılacağı Ankara Arena'da bir basın toplantısı düzenledi. "Çalışmalar devam ediyor. Kongre hazırlıklarımız sabaha kadar sürecek" diyen Çelik, kongrede 4 filmve Başbakan Erdoğan'ın siyasi hayatını konu alan bir filmin yayınlanacağını ve'Haydi Anadolu', 'Dombra' gibi şarkıların çalınacağını belirtti.

        İşte Çelik'in basın toplantısından satır başları:

        KAÇ DAVETİYE GÖNDERİLDİ?

        Olağanüstü kongremize davetiyeyle 3 bin kişi davet edilmiştir. Kimlere gönderilmiştir bu davetiyeler, siyasi partilere, STK’lara, çatı kuruluşlara, işçi ve memur sendikalarına, işveren sendikalarına davetiye gönderilmiştir. Bunun dışında Ankara dışından otobüslerle 40 bin kişi kongremizi izlemeye gelecek.

        DAVUTOĞLU VE ERDOĞAN NE ZAMAN SALONA GELECEK?

        Ak Parti Genel Başkanı Adayı Sayın Davutoğlu, saat 9:40 gibi salona teşrif edecek. Eşiyle birlikte salonu selamlayarak yerlerine geçecektir. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ise saat 9:45 gibi salona teşrif edecek ama öncesinde büyük ihtimalle salon dışındaki kalabalığa konuşma yapacak.

        4 FİLM YAYINLANACAK

        AK Parti'nin icraatlarını anlatan 4 film ve Başbakan Erdoğan'ın siyasi hayatını konu alan bir film yayınlanacak.

        YABANCI MİSAFİRLERE ÖZEL RESEPSİYON

        Olağanüstü büyük kongreye gelen yabancı misafirlere yönelik saat 15.00'te bir resepsiyon verilecek. Bu resepsiyona, Sayın Başbakan ve partinin üst düzey yöneticileri katılacak.

        HANGİ ŞARKILAR ÇALACAK?

        Halkımızın hafızasına yer etmiş, 'Haydi Anadolu' ve 'Dombra' gibi şarkılarımızı kongremize gelen misafilerimize dinleteceğiz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ