Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Ceylanpınar'da gerginlik:2 yaralı Ceylanpınar'da gerginlik Polise taş ve havai fişekle saldırdılar

        Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi’nde, IŞİD’in Kobani’deki saldırılarını protesto edeceklerini söyleyerek toplanan grubun uyarılara karşın dağılmayıp, polise taş ve havai fişek atmasıyla olay çıktı. Polis gruba biber gazı ve basınçlı suyla müdahale ederken, olaylarda 2 itfaiye eri yaralandı.

        Viranşehir Caddesi’nde toplanan yüzleri maskeli bir grup, IŞİD’in Kobani’ye yönelik saldırılarını protesto etme bahanesiyle çöp konteynerlerini devirip ateşe verdi. Yolları trafiğe kapatan ve dağılmaları yönündeki uyarılara aldırış etmeyen grup, polis ve kamu binalarına taş ve havai fişek atmaya başladı. Dağılmaları yönündeki tüm uyarılara aldırış etmeyen gruba polis tarafından TOMA’larla biber gazı ve basınçlı suyla müdahale edildi. Müdahalenin ardından göstericiler ara sokaklara dağılırken, alevler içerisindeki bir çöp konteynırını söndürmeye çalışan 2 itfaiye eri kendilerine isabet eden taşlarla yaralandı, bazı kamu biralarının ise camları kırıldı.

        Polis, ilçedeki güvenlik önlemlerini arttırdı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ