Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (10 Nisan 2019 Çarşamba)
        1

        Bugün Ay İkizler’de ilerliyor. Önce Neptün Venüs kavuşumunu tetikliyor, ardından Jüpiter ile görünümde. Sabah saatlerinde aşk, ilham ve yaratıcı konulara vurgu var. Gün boyu işlerin akışı hızlanacaktır ancak Jüpiter durağan konuma geçtiği için dogmatik tutumlarda artış olası. Sezgisel düşünce ve ifadede rahatlık var. Hayaller ve yenilenen hedefler enerjiyi artırırken, yaratıcı düşünceyi tetikleyen önemli olaylar gelişebilir. Ayurvedik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Gümüş Gri

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu içsel karmaşa, şüphe gerçeklerden kaçma arzusu tetiklenebilir. Ev aile konularında benmerkezci tavırlardan kaçının, yaşamdaki kazanımlarınıza odaklanın. İşleriniz rahat ilerleyecektir.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu finansal konularda önemli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz, hayallerinizin günün gerçeklerine uyugunluğu önemli. Sosyal çevrenin desteği ile yeni eğitimlere, üretim ve planlama konularına başlayabilirsiniz.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu hedefleriniz yenileniyor. İlişkilerden alacağınız destek size güç verecektir. Yaşamda size keyif veren arzularınızı gerçekleştirecek imkanlar gelişebilir bunun için gerekli somut koşulları yaratma gayretiniz artıyor.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün pratik ve uygulanabilir fikirler gelişiyor. Gün boyu kendinizi ifade etme arzunuz yüksek ancak duygularınız karışık. Gün içinde konfor alanlarınız bozulsa da akışa uygun objektif bakış açısı geliştirmelisiniz.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu sosyal bilinirlik, grup çalışmaları önem kazanıyor. Talihli olaylar gelişiyor ancak kararlarda netlik önemli. Yaratıcı düşünce ve ifadede artış var. Çalışmak ve üretimin önemini hatırlatan olaylar gelişebilir.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu iyimser tutumlarınız taviz olarak değerlendirilebilir. Tutamayacağınız sözler vermeden empatik tutumları koruyun. Önemli projeler hazırlık aşamasında, sosyal bilinirlik imkanları edinebilirsiniz.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu yenilenen ihtiyaçlarınıza uygun koşulları yaratıyorsunuz, biraz daha sabır ve temkin gerekiyor. Eğitim, halkla ilişkiler, ticari faaliyetlerde hareket olası. Ön hazırlık aşaması tamamlanmış projelerde gelişmeler yaşanabilir.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu spekülasyon, riskli yatırımlar, bağımlılıklar konusunda tedbir önemli. Bir süredir kaçındığınız harcamaları yapmak durumunda kalabilirsiniz. Son sözü söyleme arzusu gerginlik yaratabilir, dengeyi koruyun.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün bilinçaltınızda yatan ve sizi aşağı çeken sorunlar gün yüzüne çıkabilir. Çözümü için içe bakış ve objektif tutumlar önemli. İlişkilerde ortak anlayışa varmak gerekir. Bu vakte kadar farkına varmadığınız konularda bilgi sahibi olabilirsiniz.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu yakınlarınızla ilgili kuruntular ve şüphe söz konusu. Yanlış anlaşılmalardan kaçınılması gereken bir gündeyiz. Daha iyisine ulaşma ve kendinizi gösterme arzusuyla zihinsel kısır döngü içinde kalabilirsiniz. Denge önemli.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün sürekli karar değiştirip duygularınızı dengeleyemezseniz gün verimsiz geçer. Olaylara fazla iyimser yaklaşırsanız kolay kandiralabilirsiniz. Finansal konuların günün gerçeklerine uygun olması önem kazanıyor.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün yakın çevrede iletişimin önemli olduğu, yanlış anlaşılmalardan kaçınılması gereken bir gündeyiz. Karar verip ilerlemek ve sorumlulukları yerine getirmek adına üzerinizde baskı artıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ