Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları! (14 Temmuz 2019 Pazar)
        1

        Yay’daki Ay Balık’taki Neptün ile iletişimde. Bu dönem rüya gibi eğilimleri, pasifliği, yanılsamaları ve duygusal rahatsızlığı ortaya çıkarır. Belki de düşüncelerde ve şaşırtıcı hayallerde kendinizi kaybolmuş hissedersiniz. Yengeç Güneş Oğlak’taki Pluton ile karşı karşıya. Aceleci yaklaşımlardan kaçınılmalı, bu nedenle aşk meselelerine özel önem verilmelidir. Artan sinirlilik ve edepsizlik zihninizin odağında görünebilir. Tehlikeli bir dönem olacak, bu nedenle günlük yaşamda özellikle trafikte kendinize dikkat edin. Enerji israfı, zihinsel tükenmeye yol açar ve bu da duygusal patlamalara ve aşk hayatında trajedilere dönüşebilir.

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Duygusal ya da fiziksel olarak rahatsız olmak, mutlaka kötü bir şey değildir. Bugün, çevrenizde daha fazla alan veya daha şefkatli enerji dilemek yerine, her şeyi olduğu gibi kabul etmeye çalışın.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Şu anda aklınızda daha iyi zaman geçirmekten çok daha fazlası var. İçinizde sizi meşgul eden konuları bulmak için zihniniz mükemmel çalışıyor. Bugüne dek içinizde olmayan cesaret bugün ortaya çıkacak.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, bir gün olmak istediğiniz kişiyi temsil eden biriyle daha fazla zaman geçirin. Aradığınız ilham bir şarkıdan, bir filmden veya güzel bir gün batımından gelebilir ama en iyi ilham kaynağı başka bir kişiden gelebilir. Bu kişiyi ve bugün başkalarına nasıl davrandığını gözlemleyin.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli bir karar mı veriyorsunuz yoksa sadece erteliyor musunuz? Kararsız olduğunuz için mi adım atmıyorsunuz, bundan emin olun. Bugün, hayatı ellerinizle tutun! Etrafınızdakileri şaşırtacak spontan bir şey yapın.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Tam ödül almak için harcadığınız çabayı ortaya koyabildiğiniz, şu anda çok kolay akan bir dönemdesiniz. İşler size daha çabuk geliyor ve insanlar programınızla uyumlu çalışıyor.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bazen sabır iyi bir erdem değil gibi görünebilir! İç zaman çizelgeniz şu an herkesin gerisinden geliyor gibi görünebilir, bu da biraz gerginliğe neden olabilir. Gerçekten böyle mi? Herkes yaşaması gereken zamanda bazı şeyleri yaşıyor.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eski ilişkilerinizden birinde bugün yeni bir başlangıç geliyor. Birisi aniden sizi yepyeni bir gözle görecek ve bu o kişide daha derin duyguları tutuşturacak. Bu kişinin size ulaşmasını bekleyin.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bazen hayatınızın aşırı ya da cömert yönleri, sizi ileriye taşımaktan daha geride tutmak için daha fazlasını yapar. Ve şu andaki ilerlemenizi kısıtlayan her şey, aslında olumlu bir şey olarak düşündüğünüz bir şey olabilir.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, birçok farklı insanla uğraşmak için iyi bir gün değil - enerjiniz başkalarınınkiyle kolayca uyuşmayacak. Bugün, ya ödün vermek istemediğiniz kadar güçlü ve bağımsız hissettiğinizden ya da diğer kişi böyle hissettiğinden enerjileriniz tutmayacak.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Birisi çok tuhaf bir fikir ile ortaya çıktığında, gerçekten ne düşündüğünüz konusunda dikkatli olun ve sizin düşüncelerinizi bulanıklaştırmadığına emin olun. Size söylediklerini birkaç farklı bakış açısıyla görmeye çalışın, böylece kusurları dikkatlice fark edebilirsiniz.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İlişkilerde bazen en kıymetli anlardan biri, daha düşük bir vitese geçmektir, ancak bu, sizi hiçbir şekilde endişelendirmemeli. Bu sadece ikinizin içinden geçtiği bir aşamadır – birbirinize daha fazla yaklaşmadan önce geçmeniz gereken bir aşamadır.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün süper rekabetçi hissediyorsunuz. Yataktan fırlayacak, mutfakta kahvaltı yapan ilk kişi siz olacaksınız ve uzaktan kumandaya ilk siz ulaşacaksınız... Yarışı kazanmaya çalışmanız bittiğinde, neden geri çekilip başkalarına bir şans vermiyorsunuz?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ