Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (16 Mart 2019 Cumartesi)
        1

        Ay Yengeç burcunda ilerlerken konfor ve huzura duyulan ihtiyaç artıyor. Jüpiter ile Merkür arasındaki görünüm keskinleşiyor; yeni fikirler ve ilhamlar için imkanlar gelişiyor. Gün boyu Ay Merkür ve Güneş ile uyumlu görünümde; geleceğe yönelik hayaller için koşullar elverişli. Plüton ile ise karşıt görünümde; baskıya maruz kalma, zorlanmalar ve ilişkilerde sorunlar yaşanabilir. Onay beklemeden fikirlerimizi kendimize saklamalı ve olgunlaşmaya bırakmalıyız. Plüton Merkür ve Kuzey Ay düğümü arasındaki olumlu açıyı tetikleyen Ay önemli kararlara, dönüştürücü fikirlere olanak sağlıyor. Gün boyu hayal ettiklerini uygulama cesareti olan, cömert, başkalarıyla paylaşmayı seven vasıflarımızla, hayatı sığlaştıran, üretmeyen, tembel güdülerimiz çatışma halinde olacaktır. Ayurvedik Astrolojide günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Kurşuni gri

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendini keşfetmek, farkındalığını forma sokmak isteyen Koçlar, bireysel amaçlara odaklanma arzunuz yüksek. Günlük sorumluluklarla aile işlerinin arasında kaldığınız bir güne uyanıyorsunuz. Bekleyen işlerde hareket olası. Gelişmeler heyecan verici olabilir.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yaşama gücü, tutkulu yapısı ile dayanıklı Boğalar gün boyu yenilenme ihtiyacındasınız. Geleceğe dair hedefleri değiştiren koşullar olası. Gün boyu yakın çevre sizi meşgul edecektir. İletişim içinde olup duygularınızı ifade etme arzunuz yüksek.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hızlı düşünme, işleri pratik yoldan çözme becerisi olan İkizler Merkür retro olsa da yenilenme arzunuz yüksek. Kararsızlık yerini pratik çözümlere bırakıyor. Gün içinde sınırları hatırlatan olaylara ya da kişilere tepkisel davranabilirsiniz. Finansal konularda gelişmeler olası.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kabuğunun içinde kuvvetli ve yenilmez olan Yengeçler, gün boyu özgüveni artıran olaylar söz konusu. Değerlere ve güvenli alana yoğunlaşıyorsunuz. Alışkanlık yüzünden süren ilişkilerde sorunlar açığa çıkabilir.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sıcak, özgüvenli ve kendini rahat ifade eden Aslanlar olayları tüm yönleriyle değerlendirmeye çalışın. Gün boyu yenilenme arzunuz sosyal sorumluluklarla çelişebilir. Gün içinde duygusal dalgalanmalar olası.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendini keşfedip kusursuzlaştırmak isteyen Başaklar, kişisel hedeflerinizi gerçekleştirme arzunuz yüksek. Yenilenen sosyal konular sizi gelişime sevk ediyor. Bireysel yetenekleri açığa çıkaran etkinliklere katılabilirsiniz.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Uzlaştırma becerisi gelişkin Teraziler, yakınlarınızın çatışmaları nedeniyle becerilerinize ihtiyaç duyulabilir. Günün ikinci yarısında amaçlarınızı gerçekleştirmek için ihtiyaç duyduğunuz güç beklenmedik biçimde ortaya çıkabilir.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Azimli, dayanıklı, korkusuz Akrepler bugün enerjiniz yüksek. Bir süredir yoğunlaştığınız konulardan verim alabilirsiniz. Gün içinde dar görüşlü tutumlarınızla yüzleşebilirsiniz. Sınırlarınızı zorlayan olaylar gelişse de sert tepkilerden kaçının.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendine özgü felsefe geliştirmek isteyen Yaylar, duygusal yükünüz fazla. Gün boyu huzursuzluk ve kaygı duyup iniş çıkış yaşayabilirsiniz. Ailevi konularda yenilenen ve sizi özgürleştiren olaylar gelişiyor. Biraz daha sabretmek durumundasınız.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendini gerçekleştirmek isteyen Oğlaklar, bugün artan enerji ile sosyal ihtiyaçlara yoğunlaşacaksınız. İlişkilerde empatik tutumlarınıza ihtiyaç var. Bireysel arzulardan çok ortak arzulara yoğunlaşmak faydalı olur.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Değişimin doğasına aşina Kovalar, sosyal konularda hareket, gelir getirici anlaşma hazırlıkları olası. Gün boyu kararlı ve dinamik ilerlerken olayların akışına kapılıp bedeni yormayın. Sağlık hassasiyetleri olası.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Nazik, düşünceli, özverili Balıklar, ailevi konularda hareket olası. Sabah saatlerinde artan enerji ile bekleyen işlere yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde zaman zaman huzursuzluk ve yalnız kalma arzusu artacaktır. Yaratıcı faaliyetlere yoğunlaşmak faydalı olur.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ