Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (20 Mayıs 2019 Pazartesi)
        1

        Bugün Ay Yay burcunda ilerliyor. İlk görünüm Neptün İle gerçekleşiyor. Ay duygusal olarak beslendiğimiz yaşam alanlarını temsil eder. Bu görünümle duygusal dalgalanması yoğun bir günle haftaya başlıyoruz. Dolunay sonrası enerji yüksek. Çocukluk çağından gelen değersizlik ve güvensizlik duyguları yüzeye çıkıyor. Baskıya, özensiz tutumlara maruz kalıp içsel kaynakları kullanamadıysanız veya farkına varamadıysanız şimdi çözüm zamanı. Ay öğleden sonra Jüpiter ile görünümde. Cesaret, özgüven ve yenilenme arzusu artıyor. Ayurvedik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Krem

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Uluslararası konular, yükseköğretim veya hukuki konularda hareket olası. Geçmişten gelen konular gündem olurken öz değer ve güven duygusuna dair hassasiyetler tetiklenebilir.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bilinçaltının tetiklendiği bir gündesiniz. Öfkeli çıkışlar, ani tepkiler olası. Akşam saatlerinde hayalleriniz sizi meşgul ederken, gerçekleştirme çabası ve inancı tazelenecektir.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dolunay sonrası yeni eğitimlere başlamak, yabancı dil öğrenmek için koşullar uygun. Akşam saatlerinde ilişkilerde gelişmeler yaşanabilir. Desteklenme arzunuz karşılanıyor.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu pek çok işi eş zamanlı yapabilirsiniz. Gün içinde öz değer ve güven duygusuna vurgu artıyor. Akşam kendinizi bir amaca, ideal ya da inanca adama ihtiyacınız yüksek.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Romantik konular, yaratıcı beceriler ve spor alanında gelişmeler yaşanabilir. Akşam saatlerinde günlük işleri bırakıp içsel özgürlük, manevi tatmin sağlayan konulara yönelebilirsiniz.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu rutin dışına çıkıp özgürleşme arzunuz yüksek. Hedeflerin yenileneceği olaylar gelişiyor. Bastırılmış arzular tetiklenirken, akşam saatlerinde rasyonel tutumlar yerini kalbin arzularına bırakıyor.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu hareket halindesiniz. Kısa seyahatler, organizasyonlar gelişebilir. Akşam saatlerinde yaratıcılığınız, esin kabiliyetiniz artıyor. Özgüven duygusuna vurgu yüksek.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu finansal konularda gelişmeler yaşanabilir. Sabah sezgiler aktif olurken, akşam romantik hassasiyetler artabilir. Haz veren işlerle uğraşmak faydalı olur.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yaşam enerjiniz ve talihiniz yüksek. Çocuksu tutumlar, öfkeli çıkışlar gelişebilir, yaratıcı becerilere yoğunlaşın. Akşamüstü önemli haberler alabilirsiniz.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu rutinleriniz hızlı ilerliyor. Sabah saatlerinde huzur arayışınız yoğun. Akşamüstü önemli olaylar peş peşe gelişebilir. Özgüven duygusuna vurgu yoğun.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Gün boyu bağımsızlık ihtiyacınız yüksek. Akşam bireysel hedeflerinize katkı sağlayan olaylar, manevi gelişmeler yaşanabilir.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu sosyal sorumluluklar sizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde sezgiler aktif. Akşam kendi kendinize kalma arzunuz artıyor. Duyguları yoğun yaşayabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ