Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (21 Haziran 2019 Cuma)
        1

        Bugün 05.48'de, Güneş Yengeç burcuna girecek ve yaz başlangıcını bizlere müjdeleyecek. Yengeçleri yaklaşan doğum günleri için tebrik ediyorum! Mutlu yıllar! Bugün, Ay, Venüs ve Jüpiter ile birlikte, sevgi ve duygusal konular için en uygun açıda. Jüpiter bize para ve başarı getirebilir. Kova’daki Ay, İkizler’deki Venüs’le açı yapıyor. Aile hayatı için umut verici gelişme ve yönleri hazırlıyor. Aile hayatı ve anlaşmazlıklardan kaçınma eğilimi açısından önemli bir gün. Hayata karşı olumlu bir tutum içindesiniz ve popülerliğin tadını çıkarıyorsunuz. İstediğiniz birkaç proje gerçekleştirip başka planlar yaratabileceğiniz bir gün.

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün işleriniz oldukça yoğun olabilir. Görünüşe göre birisi yolunuza barikat kuruyor, bu da sizin geçişinizi zorlaştırıyor. Bunun sizi durdurmasına izin vermeyin. Tüm engellerin etrafından dolaşıp yeni yollar bulmak için yaratıcılığınızı kullanın. Bunun gibi deneyimler sizi daha da güçlendirir.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Meydan okumaya hazır mısınız? Sahnedesiniz, spotlar üzerinizde ve test edileceğiniz bir gündesiniz. Bugün zihniniz keskinleşecek ve harekete geçeceksiniz. Sadece kendiniz olun, sizi özel yapan özellikleriniz yıldızınızın parlamasına yeter de artar, merak etmeyin.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün basit zevklere odaklanın. Mutluluğu ve huzuru bulmak için uzak diyarlara gitmeniz veya pahalı aktivitelerde bulunmanız gerektiğini düşünmeyin. İhtiyacınız olan her şeyin içinizde olduğunun farkına varın. Doğada yürüyüş yapın. Güneş, Ay ve yıldızlara gülümseyin. Satın alabileceğiniz pahalı eşyalarda değil, her yerde güzellik olduğunu fark edin.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün yaratıcılığınıza odaklanın. Sağlıklı ve güçlü büyüyecek tohumları ekmenin verimli bir zamanındasınız. Başınıza gelen küçük sıkıntılara aşırı tepki göstermeyin. Onlarla zamanını boşa harcamayın. Sizin hedefiniz böyle küçük şeyler değil daha büyükleri olmalı.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sağlıkla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz; o yüzden vücudunuza iyi davranın. Aklınızı dağıtmak için dışarı çıkın. Elinizdeki işleri ılımlı tutun, yapılacaklar listesi asla bitmez, her şeyi bugün bitirmek zorunda değilsiniz.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün zihniniz açık ve iletişim yetenekleriniz güçlü. Artı puan toplayabilmek için kelimelere ihtiyacınızın olacağı bir gün. Pratik zekanız, bugün önemli bir rol oynayacak. Merak etmeyin, bugünün üstesinden rahatlıkla geleceksiniz.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güçlü kuvvetler bugün harekete geçebilir ve sizden, normalden biraz daha dik durmanızı isteyebilir. Omuzlarınızı geride tut ve gurur duyun. Siz ve başkaları arasında bir anlaşmazlık olduğu için kendinizi küçültmeyin. Kendinize güvenin ve geri adım atmayın; görüşlerinizi savunmaya hazır olun.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün tembel olmakta özgürsünüz. Gerekmiyorsa parmağınızı kaldırmayın. Başkalarının da hareket etmesini sağlamak zor olabilir. Esnek doğanız test edilebilir. Ne yazık ki başkalarının kaprislerine uyum sağlamanız gerekebilir.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün zihninizin içinde neler olup bittiğini doğru bir şekilde sözlü olarak anlatabileceksiniz. Başkaları sizden bilgi saklıyor olabilir. Dikkatli hareket edin ve tüm ilişkilerde dürüst olun.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün tam olarak nasıl hissettiğinizi söylemek için mükemmel bir gün. Düşünceleriniz keskin ve net. Konuşmaya başladığınızda, asla durmayabilirsiniz. İnsanlar sözlerinizi dikkatlice dinleyecek. Çok şey başarabileceksiniz.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Beyniniz bugün sağ şeritte hareket ediyor. Emniyet şeridine doğru bile kayabilir. Birileriyle görüşmeniz varsa, görüşme öncesi kendinize zaman ayırın ve biraz hazırlanın. Kelimelerinizi dikkatlice seçtiğinizden emin olun. Başkalarıyla iletişim kurmak bugün en zorlanacağınız alan gibi görünüyor.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Balık, bugün duyularınızın keskinleştiğini göreceksiniz. Romantizm anları sizi bekliyor. Bu gece sizin için özel birisiyle keyifli bir yemeğin ve sohbetin tadını çıkarabilirsiniz. Uzun süredir almadığınız kadar keyif alacaksınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ