Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Gürhan Altundaşar'dan Merve Dizdar açıklaması: Arkadaş olarak ayrıldık - Magazin haberleri
        1

        Son dönemin popüler çiftlerinden olan Merve Dizdar (34) ile Gürhan Altundaşar'dan (37) ayrılık haberi geldi. Dizdar, eşinden boşanacağını açıkladı.

        2

        "BİRBİRİMİZİ ALDATMADIK"

        'İhanet' iddialarına da yanıt veren ünlü oyuncu, "Magazin bilmiyorum. Anlamam da... Bu olaylar nasıl çıktı onu da bilmiyorum. Gürhan ile karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldığımız doğru. Fakat bunun dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle, rica ederim. Zor bir dönem yeterince... Ne Gürhan ne ben birbirimizi aldatmadık, kimseyle yasak aşk yaşamadık, sadece bitti. Rica ediyorum..." şeklinde konuştu.

        3

        "ARKADAŞ OLARAK AYRILDIK"

        Dizdar'ın ardından Gürhan Altundaşar da konuyla ilgili açıklama yaptı. "Merve ile ortak bir kararla arkadaş olarak ayrıldık" diyen Altundaşar, "Bu kararımızın, yansıtılan haberlerle ilgisi yoktur. Ayrılığımız hakkında çıkan dedikodulara istinaden bu açıklamayı yapma gereği duydum" ifadelerini kullandı.

        4

        Dizdar ve Altundaşar, 2018 yılında nikah masasına oturmuştu.

        5

        "AYRILIK" İDDİASI SOSYAL MEDYADAN ÇIKTI

        Merve Dizdar'ın, Altundaşar ile ortak arkadaşlarını sosyal medya hesaplarından silmesi sonrasında, çiftin ayrıldığına yönelik iddialar dün basına yansımıştı.

        6

        Dizdar ve Altundaşar, verdikleri mutluluk pozlarıyla örnek çift olarak gösteriliyordu.

        7
        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ