Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gurur Aydoğan annesi Oya Aydoğan'ı ölümünün 4.'üncü yılında dualarla andı - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Gurur Aydoğan, 2016 yılında hayatını kaybeden annesi Oya Aydoğan'ın ölüm yıldönümünü Ulus mezarlığındaki kabri başında andı. Aydoğan, şarkıcı arkadaşı İsmail Özkan ile birlikte annesinin mezarında dua etti.

        2

        "HER YIL OLDUĞU GİBİ ANNEMİ ANDIK"

        Tören sonrası, baş sağlığı dileklerini sunan basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gurur Aydoğan, "Her yıl olduğu gibi yine anmaya geldik annemi. Ömrümün sonuna kadar bu hep böyle olacak inşallah. O benim en değerlim, çok da önemli bir sanatçımızdı" ifadelerini kullandı.

        3

        Geçtiğimiz ay Anneler Günü'nde sosyal medya hesabından Oya Aydoğan ile yıllar önce çekildiği bir kareyi paylaşan Gurur Aydoğan, duygusal anlar yaşamıştı. Aydoğan, konuyla ilgili şunları söyledi:

        Annemle ilgili konularda bazen çok hüzünlenip bazen de çok mutlu olabiliyorum. İnsanoğluyuz sonuçta. Ne yazık ki hayat devam ediyor. 'Ben ne kadar şanslıyım ki böyle bir annenin evladı olmuşum' diyorum her zaman.

        4

        Birkaç gün önce, annesinin en yakın arkadaşlarından biri olan Nur Yerlitaş ve Bülent Ersoy'un annesinin vefatı ile ilgili duygularını da paylaşan Aydoğan, şu ifadeleri kullandı:

        Nur abla ve Bülent hanım annemin en yakın arkadaşıydı. Annemin her zaman kötü gününde yanında oldular. Benim de kötü günlerimde yanımdaydılar ve ben de Bülent hanımın annesinin cenazesine gidip yanlarında olmaya çalıştım. Nur abla zaten burada yatıyor biliyorsunuz, Allah hepsine rahmet eylesin inşallah.

        5

        Gazetecilere bu özel günde kendisini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Gurur Aydoğan, anma töreninin ardından aracıyla oradan ayrıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ