Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Güzide Duran, gözyaşlarına boğuldu - Magazin haberleri

        1996 Best Model of Turkey birincisi Güzide Duran, 16 yıllık eşi Adnan Aksoy'dan boşanmadan, Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman ile birliktelik yaşaması nedeniyle bir süredir gündemde yer alıyor.

        Adnan Aksoy ve Güzide Duran
        Adnan Aksoy ve Güzide Duran

        Adnan Aksoy ile evliliğinden biri; kız, diğeri erkek olmak üzere iki çocuğu bulunan Güzide Duran, her ne kadar Fikret Orman ile birlikteliğinin evliliğini sonlandırma kararı aldıktan sonra başladığını ileri sürse de Aksoy, bu durumun aksini savunuyor.

        Fikret Orman ve Güzide Duran
        Fikret Orman ve Güzide Duran

        Bu süreçte Fikret Orman ile aşkını göz önünde yaşayan Güzide Duran, yaz boyunca sevgilisiyle birlikte çıktığı yurt içi ve yurt dışı tatillerini de sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı. Yaşananlar nedeniyle Güzide Duran'ın çocuklarıyla arası açıldı. Duran, aylardır görmediği çocuklarını görmek için Roma'ya gitti ancak bu girişiminde de başarılı olamadı. Çocuklarının kendisini görmek istemediği için kısa bir süre sonra İstanbul'a döndü.

        Adnan Aksoy'un 7 Kasım 2024'de açtığı 'Zina' davasına karşı Güzide Duran, karşı davanın yanı sıra boşanma davası da açtı. İkilinin çekişmeli boşanma davası devam ediyor. Bu süreçte çocuklarına olan özlemini her fırsatta dile getiren ünlü model, son olarak gözyaşları içindeki bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

        Duran, kızı Selin'in yer aldığı bir kareyi de yayımlayarak, "Seni çok özledim" ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        "SİZİ BEKLİYORUM"

        Paylaşımlarında çocuklarından ayrı kalmasına neden olan sürece sitem eden Duran, "Beni sizden uzak tutan ne varsa bilsin ki bir annenin sevgisine yetmez. Ben buradayım, sizi bekliyorum" dedi.

        Öte yandan 10 Nisan 2025'te ön duruşması görülen boşanma davasının ilk celsesi 30 Eylül'de gerçekleşmişti.

        "TEK İSTEDİĞİM BOŞANMAK"

        6 Ocak'ta görülen ikinci duruşmada gözyaşlarına hakim olamayan Duran, "Tek isteğim bir an önce boşanmak ve çocuklarımın velayetini almak" sözleriyle beklentisini dile getirmişti.

        27 Şubat'ta İstanbul Aile Mahkemesi'nde gizli olarak görülen duruşmada Fikret Orman tanık olarak dinlenmişti.

        Feyza Altun ve Fikret Orman
        Feyza Altun ve Fikret Orman
        ÖNERİLEN VİDEO

        İçişleri Bakanı Çiftçi, bayram tatili süresince alınacak tedbirleri açıkladı

        (AA) - İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Ramazan Bayramı tatili süresince vatandaşların güvenliği için 313 bin 745 personelin sahada olacağını bildirdi.Çiftçi, bakanlıktaki Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezinde (GAMER) haber ajanslarının temsilcilerinin Ramazan Bayramı tatili süresince uyg...
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ