Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika

Yerel seçim 2019 Haberleri, Güncel Yerel seçim 2019 haberleri ve Yerel seçim 2019 gelişmeleri

yerel seçim 2019 haberleri

Son dakika yerel seçim 2019 haberleri ile ilgili Habertürk'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yerel seçim 2019 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yerel seçim 2019 haber sayfamızda...
  • Yerel seçim sonuçları Haberturk.com'da

    Gündem, 31 Mart 2024

    Yerel seçim sonuçları Haberturk.com'da

    Türkiye, sandıklara giderek seçimini yaptı. 31 Mart Yerel seçiminde vatandaşlar belediye başkanlarını seçmek için sandık başına gitti. Türkiye’nin bazı illerinde 07.00 başlayan oy verme işlemi 16.00’da sona erdi. 08.00’da oy verme işlemi başlayan illerde ise sandıklar 17.00’da kapandı. Bu saat itibariyle oy sayımları başladı ve tüm gözler sonuçlara çevrildi. Saat 02.00 itibariyle Türkiye genelinde sandıkların yüzde 95.1'i açıldı. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını Haberturk.com’dan güncel verilerle dakika dakika takip edebilir, oy oranlarında yaşanan değişimleri gözlemleyebilirsiniz. İşte yerel seçim 2024 seçim sonuçları takip ekranı…

  • Ümraniye Yerel Seçim sonuçları açıklandı!

    Gündem, 01 Nisan 2024

    Ümraniye Yerel Seçim sonuçları açıklandı!

    Mahalli İdareler Genel Seçimleri, 31 Mart tarihinde oy verme sürecinin tamamlanmasının ardından sona erdi. YSK'nın açıkladığı kesin sonuçlara göre, İstanbul Ümraniye Belediye Başkanı belli oldu. İşte yerel seçim sonuçları ile İstanbul Ümraniye Belediye Başkanı kim oldu sorusunun yanıtı...

  • Sultangazi Yerel Seçim sonuçları açıklandı!

    Gündem, 01 Nisan 2024

    Sultangazi Yerel Seçim sonuçları açıklandı!

    Mahalli İdareler Genel Seçimleri, 31 Mart tarihinde oy verme sürecinin tamamlanmasının ardından sona erdi. YSK'nın açıkladığı kesin sonuçlara göre, İstanbul Sultangazi Belediye Başkanı belli oldu. İşte yerel seçim sonuçları ile Sultangazi Belediye Başkanı kim oldu sorusunun yanıtı...

  • Eskişehir Yerel Seçim sonuçları

    Gündem, 31 Mart 2024

    Eskişehir Yerel Seçim sonuçları

    Eskişehir seçim sonuçları için geri sayım sona erdi. Milyonlar Belediye Başkanlığı Yerel Seçimleri için sandık başına gitti. Sandıkların saat 17.00 itibarıyla kapanmasıyla gözler "Eskişehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi parti kazandı?" sorusuna çevrildi. İşte, 31 Mart 2024 Eskişehir Yerel Seçim sonuçları...

  • Yerel Seçim 2019 - AKP Grup Başkanı Bostancı: Sandıktan istikrarı bozacak sonuç çıkmaz

    BBC, 27 Mart 2019

    Yerel Seçim 2019 - AKP Grup Başkanı Bostancı: Sandıktan istikrarı bozacak sonuç çıkmaz

    AKP Meclis Grup Başkanı Naci Bostancı, yerel seçim süreci ve sonrasına ilişkin BBC Türkçe'nin sorularını yanıtladı. Bostancı, ilk kez ittifakla gidilen yerel seçimlerde, "stabiliteyi bozacak, spekülasyonlara yol açacak bir sonuç çıkmayacağı" değerlendirmesinde bulundu.

  • Yerel Seçim 2019: Ankara 25 yıl sonra el değiştirecek mi?

    BBC, 26 Mart 2019

    Yerel Seçim 2019: Ankara 25 yıl sonra el değiştirecek mi?

    Başkentte yerel seçim yarışı "genel seçim" havasında geçiyor. Cumhur İttifakı'nın adayı Mehmet Özhaseki "ithal aday" olmakla eleştirilse de, AKP seçmeninin tercihini değiştirmesi kolay görünmüyor. 2014'de Melih Gökçek'e karşı Mansur Yavaş'ı destekleyen MHP'nin seçmeninin Özhaseki'ye vereceği destek oranı, seçimin sonucunda etkili olacak. Ayşe Sayın'ın haberi.

  • Yerel Seçim 2019 - Hayalimdeki İzmir: 'Kentsel dönüşümü aşmış bir kent istiyorum'

    BBC, 20 Mart 2019

    Yerel Seçim 2019 - Hayalimdeki İzmir: 'Kentsel dönüşümü aşmış bir kent istiyorum'

    İzmir Bayraklı semtindeyiz. Doğma büyüme İzmirli olan Ayla Köse, Bayraklı için 'İzmir'in en güzel yeri. İyi ki de Bayraklı'da doğup büyümüşüm' diyor. Ancak Ayla'ya göre İzmir'in ve Bayraklı'nın eksikleri de yok değil: "Kentsel dönüşüm dediler... Beklettiler. İnsanlar bir çivi çakamıyor artık." BBC Türkçe'den Özge Özdemir, Ayla Köse'nin İzmir'ine tanık oldu.

  • Yerel seçim 2019 - Erdoğan Ordu'da konuştu: Davamıza aykırı düşen biri, dostum olduğunu söyleyerek oy devşirmeye çalışıyormuş

    BBC, 03 Mart 2019

    Yerel seçim 2019 - Erdoğan Ordu'da konuştu: Davamıza aykırı düşen biri, dostum olduğunu söyleyerek oy devşirmeye çalışıyormuş

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'da düzenlenen yerel seçim mitinginde isim vermeden Saadet Partisi'nden Ordu Belediye Başkanı Adayı olan eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i hedef aldı. Erdoğan, "Seni vekil sonra bakan yapacağım sonra sen kalkacaksın bizi satacaksın" dedi. Şahin 2013'te AKP'den istifa etmişti.

  • Yerel seçim 2019: CHP 71 belediye başkan adayını daha açıkladı

    BBC, 03 Şubat 2019

    Yerel seçim 2019: CHP 71 belediye başkan adayını daha açıkladı

    CHP'nin aday belirlemek için yaptığı son Parti Meclisi sonrası 1'i büyükşehir, 2'si il 71 belediye başkan adayı açıklandı. İstanbul Şişli'de Muammer Keskin, Beyoğlu'nda ise Özgürlük ve Dayanışma Partisi Genel Başkanı Alper Taş aday gösterildi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Ordu Büyükşehir'in de aralarında bulunduğu adayı henüz belirlenmeyen yerler için "belediye başkan adayı atama" yetkisini de aldı.

  • Yerel Seçim 2019: CHP-İYİ Parti ittifakında sorunlar nasıl aşıldı, hangi ilde kim desteklenecek?

    BBC, 25 Ocak 2019

    Yerel Seçim 2019: CHP-İYİ Parti ittifakında sorunlar nasıl aşıldı, hangi ilde kim desteklenecek?

    İki parti arasında ittifak için imzalar atıldı. Peki sorunlu yerlerde nasıl uzlaşma sağlandı? Hangi parti nerelerde kimin adayını destekleyecek? Ankara'dan Ayşe Sayın'ın haberi.

  • Yerel Seçim 2019: Kılıçdaroğlu ve Akşener, Yıldırım'ın TBMM Başkanlığı'ndan istifa etmemesini nasıl yorumladı?

    BBC, 10 Ocak 2019

    Yerel Seçim 2019: Kılıçdaroğlu ve Akşener, Yıldırım'ın TBMM Başkanlığı'ndan istifa etmemesini nasıl yorumladı?

    CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Binali Yıldırım'ın TBMM Başkanlığı'ndan istifa etmemesi için, "Gerek yok. Zaten tekrar gelecek buraya, Ankara'ya" dedi. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener de İstanbul'u kaybedeceğini gördüğüne inanıyorum" yorumunu yapıyor. Ayşe Sayın'ın haberi.

  • Yerel Seçim 2019 - Erdoğan'dan 'Samsun' açıklaması: Cumhur İttifakı'nın ruhuna uymayanları istirahate alırız

    BBC, 02 Ocak 2019

    Yerel Seçim 2019 - Erdoğan'dan 'Samsun' açıklaması: Cumhur İttifakı'nın ruhuna uymayanları istirahate alırız

    MHP Samsun İl Başkanı Taner Teki görevden alındı. AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'ın açığa alındığını, bunun üzerine istifa ettiğini açıkladı. Gelişmeleri değerlendiren Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhur İttifakı'nda kimse çizgimizin dışına çıkamaz" dedi.

  • Yerel seçim takvimi nasıl işleyecek?

    BBC, 02 Ocak 2019

    Yerel seçim takvimi nasıl işleyecek?

    Yüksek Seçim Kurulu yerel seçim takvimi kapsamında ilk kararını bugün açıkladı ve seçime katılacak 13 partiyi ilan etti. Peki bundan sonra takvim nasıl işleyecek? 31 Mart 2019'a kadar önemli tarihleri derledik.

  • Yerel Seçim 2019: YSK, hangi partilerin seçime katılmasına izin verdi?

    BBC, 02 Ocak 2019

    Yerel Seçim 2019: YSK, hangi partilerin seçime katılmasına izin verdi?

    Yüksek Seçim Kurulu, 31 Mart 2019'da düzenlenecek yerel seçimlere girebilecek siyasi partilerin listesini açıkladı. 24 Haziran 2018'deki genel seçime girmesine izin verilen 11 partiye ek olarak Demokratik Sol Parti ve Türkiye Komünist Partisi de seçime girebilecek. Listede yer almayan Özgürlük ve Dayanışma Partisi ile Emek Partisi, YSK'nın kararına itiraz edecek.

  • Yerel Seçim 2019: MHP 402 adayını açıkladı

    BBC, 30 Aralık 2018

    Yerel Seçim 2019: MHP 402 adayını açıkladı

    MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçim için partisinin kesinleşen 402 belediye başkan adayını açıkladı. Durmaz'ın paylaştığı adaylar arasında 15 ilin belediye başkan adayı da yer aldı.

  • Yerel seçim 2019: AKP'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım, Erdoğan'ın 'yolunu şaşırmayan' 40 yıllık yoldaşı

    BBC, 29 Aralık 2018

    Yerel seçim 2019: AKP'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım, Erdoğan'ın 'yolunu şaşırmayan' 40 yıllık yoldaşı

    AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, TBMM Başkanı ve eski Başbakan Binali Yıldırım oldu. 2001'de AKP'nin kurucularından olan, 2014 yerel seçimlerinde İzmir'de partisinin oyunu arttıran, anayasa değişikliği sonrası "Türkiye'nin son başbakanı" olan Yıldırım'ın siyaset yolculuğunu gazeteci Ayşe Sayın yazdı.

  • Yerel Seçim 2019 - YSK'dan İYİ Parti'nin 'Erdoğan seçim yasakları kapsamına alınsın' başvurusuna ret

    BBC, 21 Aralık 2018

    Yerel Seçim 2019 - YSK'dan İYİ Parti'nin 'Erdoğan seçim yasakları kapsamına alınsın' başvurusuna ret

    Yüksek Seçim Kurulu, İYİ Parti'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel seçimlerde, seçim yasakları kapsamına alınması için yaptığı başvuruyu reddetti. AKP'nin YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, "Seçim hukukunu yorumla yasaklar genişletilemez" dedi. İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın karara tepkisi "Sistemin ucubeliği" oldu. Ayşe Sayın'ın haberi.

  • Yerel Seçim 2019 - CHP'nin İmamoğlu ve Yavaş tercihlerinde hangi kriterler öne çıktı?

    BBC, 18 Aralık 2018

    Yerel Seçim 2019 - CHP'nin İmamoğlu ve Yavaş tercihlerinde hangi kriterler öne çıktı?

    CHP, aralarında İstanbul ve Ankara'nın da bulunduğu 4 büyükşehir dahil 68 yerde daha yerel seçimlerde yarışacak adaylarını belirledi. Peki aday tercihlerinde hangi kriterler öne çıktı? İstanbul için Ekrem İmamoğlu, Ankara için Mansur Yavaş kararları nasıl alındı? Ankara'dan Ayşe Sayın'ın haberi.

  • Yerel Seçim 2019 - CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu kimdir?

    BBC, 18 Aralık 2018

    Yerel Seçim 2019 - CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu kimdir?

    CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. Muhafazakar bir aileden gelen İmamoğlu 2014 yerel seçimlerinde Beylikdüzü Belediyesi'ni yüzde 50,83 oyla AKP'den alarak başkan seçilmişti.

  • Yerel Seçim 2019: AKP’nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki

    BBC, 27 Kasım 2018

    Yerel Seçim 2019: AKP’nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nin belediye başkan adaylarını açıklıyor. Erdoğan, Ankara için adaylarının Mehmet Özhaseki olduğunu söyledi.

  • Hangi partide kaç belediye başkanlığı var?

    Gündem, 13 Şubat 2024

    Hangi partide kaç belediye başkanlığı var?

    Siyaset 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlere odaklanmış durumda. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri sonuçlarına göre hangi siyasi partide kaç belediye başkanlığı var?

  • İYİ Parti'den HDP ile işbirliği iddialarına tepki

    Gündem, 07 Şubat 2019

    İYİ Parti'den HDP ile işbirliği iddialarına tepki

    İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dervişoğlu, yaptığı açıklamada "İYİ Parti’nin tek başına seçime girdiği yerlerde, zaten aday ilan eden HDP’nin son açıklaması, gerçek tabloyu göstermesi bakımından son derece faydalı olmuştur" ifadelerini kullandı

  • Yerelde ittifakın bitmesi nasıl yorumlandı, AK Parti nasıl etkilenir?

    Gündem, 29 Ekim 2018

    Yerelde ittifakın bitmesi nasıl yorumlandı, AK Parti nasıl etkilenir?

    ANDY-AR Araştırma Şirketi ve YİNE Ajans Başkanı Faruk Acar, Habertürk'ten Kübra Par'a konuştu. Acar, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın uygulanmaması hakkında, "MHP desteği olmazsa AK Parti büyükşehirlerin bazılarını kaybetme potansiyeli taşıyabilir" dedi. Acar, "AK Parti içinde “siyaset zeminimiz açıldı, tekrar özgün bir pozisyon alabiliriz” yorumlarının yapıldığını duyuyorum" ifadelerini kullandı

  • CHP'li Seyit Torun'dan yerel seçim açıklaması

    Gündem, 31 Ekim 2018

    CHP'li Seyit Torun'dan yerel seçim açıklaması

    Habertürk'ten Kübra Par, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile konuştu. Torun, Muharrem İnce'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için, "Cumhurbaşkanı adayı olmuş Muharrem İnce’nin İstanbul için aday olmasının doğruluğu tartışılır. Muharrem İnce’nin ‘öyle olursa aday olurum, böyle olursa aday olmam’ demesi doğru değil" dedi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Mansur Yavaş'ın CHP'den aday olmak için çaba göstermediğini söyleyen Torun, Melih Gökçek'in MHP'nin adayı olması konusunda ise "Keşke aday olsa" ifadelerini kullandı

  • MHP'li Sadir Durmaz'dan yerel seçim açıklaması

    Gündem, 03 Aralık 2018

    MHP'li Sadir Durmaz'dan yerel seçim açıklaması

    Habertürk'ten Kübra Par, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile konuştu. "Bu seçimde MHP'nin oylarını daha da artıracağız" diyen Durmaz, AK Parti ile yürütülen Cumhur İttifakı - işbirliği sürecine ilişkinse, "Görüşmeleri bütün iyi niyetimizle sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı. CHP ve İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için düşündüğü iddia edilen Mansur Yavaş için "MHP'den ayrılırken gerekçesi 'partiyi CHP'leştirdiniz' olmuştu, şimdi CHP'nin adayı olmaya çalışıyor" dedi

  • Miroğlu: HDP tabanının oyuna talibiz

    Gündem, 28 Ocak 2019

    Miroğlu: HDP tabanının oyuna talibiz

    AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Mardin eski Milletvekili Orhan Miroğlu, Habertürk'ten Kübra Par'a konuştu. Miroğlu, yerel seçimlerde aday belirleme sürecini anlatırken, "AK Parti şehirli Kürt seçmenden istediği kadar oy alamıyor" dedi. Suriye'nin kuzeyinde Türkiye sınırında artan gerginlik hakkında konuşan Orhan Miroğlu, "PYD’nin Suriye ütopyasının Türkiye’deki Kürtler üzerinde etkisi yok" ifadelerini kullandı. Kübra Par'ın Orhan Miroğlu röportajı...

  • "Anket" sorusuna yanıt

    Gündem, 08 Mart 2019

    "Anket" sorusuna yanıt

    AK Parti Tanıtım ve Medya'dan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Habertürk'ten Kübra Par'a konuştu. Ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Anketlere inanmıyorum" sözü için, "Anketler en az 15 gün öncesinin sonuçlarını yansıtıyor oysa gündem ve seçmen psikolojisi anlık değişiyor" dedi. AK Parti'nin seçim çalışmaları hakkında "Artık dijital kampanyalar dönemi başladı, klasik kampanyalar etkili değil" diyen Ünal, "İlk defa parti olarak kampanyayı kendimiz yönetiyoruz ve bütçesi geçmişe oranla daha az" ifadelerini kullandı

  • Numan Kurtulmuş'tan önemli açıklamalar

    Gündem, 15 Mart 2019

    Numan Kurtulmuş'tan önemli açıklamalar

    AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Habertürk'ten Kübra Par'a konuştu. "Halkın siyasetçilerden beklentileri çok yükseldi" diyen Kurtulmuş, yerel seçimlere ilişkin, “Geçmiş seçimlerle kıyasla bu seçim kararsız seçmen fazla ama Cumhurbaşkanımızın sahaya inmesiyle sonuçlar lehimize döndü” dedi. Kurtulmuş, yeni parti iddiaları için "Ortada somut bir şey yokken kulis bilgileri üzerinden arkadaşlarımızı, dostlarımızı hedef almayız" ifadelerini kullandı. S-400 gerilimi hakkında konuşan Numan Kurtulmuş, "Eski Türkiye’de olsaydık siyasetçiler yaptırım söylemine karşılık ABD’ye el avuç açarlardı" ifadelerini kullandı

  • "Ankara ve İstanbul'u yönetmek tecrübe ister"

    Gündem, 25 Mart 2019

    "Ankara ve İstanbul'u yönetmek tecrübe ister"

    Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Habertürk'ten Kübra Par'a konuştu. "Ankara ve İstanbul'u yönetmek tecrübe ister" diyen Özhaseki, "Tanınma oranım yüzde 35'lerden yüzde 90'lara çıktı" diye konuştu

  • "İstanbul adayımızı bu salı günü açıklayabiliriz"

    Gündem, 17 Aralık 2018

    "İstanbul adayımızı bu salı günü açıklayabiliriz"

    Habertürk'ten Kübra Par, CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'yla konuştu. 31 Mart'ta yapılan yerel seçimler hakkında konuşan Salıcı, "Salı günü toplantı sonrasında Sayın Seyit Torun’dan parti meclisinde hangi illerin konuşulduğunu, hangi ilçelerde adaylaşmaların gerçekleştiğini duyarsınız. Yüzde yüz demiyorum ama büyük ihtimalle bu Salı İstanbul da belli olur" dedi

  • Yerel seçimler erkene mi alınacak?

    Gündem, 02 Temmuz 2018

    Yerel seçimler erkene mi alınacak?

    Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba'nın açıklaması sonrası yerel seçimler Türkiye'nin gündeminde. İktidar ve muhalefet kanadından peş peşe açıklamalar geldi. Yerel seçimler erkene mi alınıyor? 2019 yerel seçimleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

  • MHP’nin oy oranı %18,8’in dökümü

    Gündem, 12 Nisan 2019

    MHP’nin oy oranı %18,8’in dökümü

    Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, 31 Mart yerel seçimleri sonuçlarına göre, MHP'nin oy oranını inceledi. Sarıkaya yazısında, "Yerel seçimin kazanan partisinin MHP olacağını seçim öncesi de söyledim, seçim sonrası da rakamları koyarak açıkladım. Kim hangi hesabı yaparsa yapsın, bu seçimin en başarılı partisi CHP, ama kazananı MHP’dir" dedi. Muharrem Sarıkaya'nın yazısı...

  • 'Mangal' oylaması ikinci tura kaldı

    Gündem, 10 Nisan 2019

    'Mangal' oylaması ikinci tura kaldı

    İstanbul'un Esenler Belediyesi, 'Millet Bahçesi'nde mangal yakılsın mı, yakılmasın mı' diye referandum yapılması kararı aldı. Geçen hafta ilk sandık kuruldu fakat katılım tamamlanmayınca 13-14 Nisan'da yeniden sandık kurulacak...

  • HDP, Akdeniz ilçesinde seçimin iptalini istedi

    Gündem, 03 Nisan 2019

    HDP, Akdeniz ilçesinde seçimin iptalini istedi

    Mersin'de HDP İl Başkanlığı, merkez Akdeniz ilçesindeki seçimlerin iptal edilmesi için İlçe Seçim Kuruluna başvuruda bulundu

  • Millet İttifakı'ndan açıklamalar

    Gündem, 31 Mart 2019

    Millet İttifakı'ndan açıklamalar

    CHP ve İYİ Parti liderleri açıklama yaptı. CHP lideri, "Bütün baskılara rağmen, iftiralara rağmen halk demokrasiden yana tavrını koydu" dedi. İYİ Parti lideri ise, "Seçilen tüm kardeşlerimi parti ayrımı gözetmeksizin tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı

  • 15 bin 301 seçmen seyyar sandıkta!

    Gündem, 29 Mart 2019

    15 bin 301 seçmen seyyar sandıkta!

    31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala YSK son hazırlıkları tamamladı. 24 Haziran seçimlerinde ilk kez uygulanan seyyar sandık uygulaması bu seçimlerde de yapılacak. 769 ilçede kurulacak seyyar sandıklarda 15 bin 301 seçmen oy kullanacak

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Verdiğimiz mesajları ne olur, dikkate alın

    Gündem, 29 Mart 2019

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Verdiğimiz mesajları ne olur, dikkate alın

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tuzla'daki mitingde konuştu. Erdoğan konuşmasında, "Bugün Ankara'da çıkan yangında 5 kardeşimiz yanarak öldü, 11 kardeşimiz ağır yaralı. Metruk denilebilecek noktada. Boş bina diye oraya yerleşen vatandaşlarımız böyle bir durumla karşı karşıya kaldı. Onun için bizim verdiğimiz mesajları ne olur, dikkate alın. Benim insanım modern bir yaşam tarzına ulaşsın" dedi. Erdoğan, Pendik'teki mitinginde ise, "25 yıldır hep gönülleri kazanmanın çabasında olduk. Bu ülkede tek bir dikili ağaçları olmayan, onlara inat Türkiye'ye projelerimizle yatırımlarımızla damgamızı vuruyoruz" dedi

  • CHP lideri: Muhtarın bekayla ne ilgisi var?

    Gündem, 29 Mart 2019

    CHP lideri: Muhtarın bekayla ne ilgisi var?

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ortada bir beka sorunu falan yok. Muhtar seçeceğiz. Muhtarın bekayla ne ilgisi var? Sonuçta bulundukları beldeye hizmet götürecekler. Korku ve endişe üzerinden siyaset yapmak istiyorlar. Siyaset aslında vatandaşa umut vermektir, bir gelecek çizmektir." dedi. Mansur Yavaş hakkındaki iddialar üzerine Kılıçdaroğlu, "Mansur Yavaş tehdit ediliyor. Niye tehdit ediyorsunuz? Seçime girmek serbest, kazanmak yasak anlamına geliyor. Hangi demokratik anlayıştır bu" ifadelerini kullandı

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu

    Gündem, 28 Mart 2019

    Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu

    Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün sosyal medya hesaplarından bir sürpriz yapacağını duyurmuştu. Erdoğan, Atakule'de gençlerle bir araya geldi ve gençlerin sorularını yanıtladı