Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hadi ipucu sorusu 15 Ocak: "Kardan Adam" listesindeki 7. Şarkıyı seslendiren sanatçı kimdir? Hadi ipucu cevabı

        Hadi ipucu15 Ocak sorusu, Hadi ekibi tarafından sosyal medya üzerinden yayınlandı. Canlı para ödüllü bilgi yarışması Hadi, AppStore ve Google Play üzerinden oynanıyor. Yarışma her gün saat 20.30'da, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ise 12.30 ve 20.30'da düzenleniyor. Bu akşam saat 20.30'daki Hadi Fizy Gecesi ipucu olarak şarkı listesi işaret edildi. Hadi ipucu15 Ocak sorusu ise;"Kardan Adam listesindeki 7. Şarkıyı seslendiren sanatçı kimdir?"

        HADİ İPUCU SORUSU - 15 OCAK

        Hadi bu akşam 20:30’da!

        Ödül fizy katkılarıyla 30.000 TL

        30.000 TL ödüle 30.000 joker gün içinde fizy instagram adresinde seni bekliyor olacak. Joker kazanmak için @fizyofficial instagram adresini takipte kal Yarışmaya herkesten bir adım önde başla. Bu akşamın ipucu da fizy'den geliyor İpucu için hemen fizy’e git, ''Kardan Adam'' listesindeki 7. Şarkıyı seslendiren sanatçıyı not etmeyi sakın unutma Yarışmaya herkesten bir adım önde başla.

        HADİ İPUCU CEVABI: BURCU TATLISES - MENEKŞE

        BURCU TATLISES KİMDİR?

        Burcu Tatlıses 6 Haziran 1978 yılında İstanbul'da doğdu. Selanik kökenli bir ailenin çocuğu olarak İstanbul'da dünyaya gelen Burcu Tatlıses, profesyonel müzik yaşamına 2002 yılında söz yazarı olarak başladı. Funda Arar, Fatih Erkoç, Zuhal Olcay, Yulduz Usmanova, Mustafa Ceceli, Ziynet Sali gibi yorumcular için yazdığı şarkıların yanı sıra Bir İstanbul Masalı, Zerda ve Öyle Bir Geçer Zaman ki dizi müzikleri; Müthiş Bir Film ve Eski Sevgili sinema filmlerinin müziklerinin de olduğu albümlerde 50'den fazla esere imza attı. "Alagül", "Seni Severdim", "Yak Gel", "Senden Öğrendim" eserleri hit oldu. Sanatçı ilk albümünden önce Sen Dur Ben Gölge isimli şiir kitabını yayımladı.

        Güzel Kokuyorum adlı ilk albümü Mart 2015'te piyasaya çıkan Burcu Tatlıses, dinleyicileriyle ilk defa besteci ve yorumcu kimliğini de buluşturmuş oldu. Ocak 2018’de "Geyikli Masallar" isimli teklisini Ada Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınladı.

        Burcu Tatlıses Kasım 2018'de, yine Ada Müzik etiketiyle Uzaklar isimli 8 şarkılık ikinci albümünü piyasaya sürdü. Tüm şarkıların sözleri ve besteleri kendisine aittir. Sanatçı bu albümde aranjör kimliğine de yer vermiştir.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ