Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hadi yarışmasında bir ilk: Hadi 20 bin TL kim kazandı? Hadi yarışmasında 20 bin TL kazanan isim!

        Hadi, bu akşam 20 bin lira ödüllü yarışma ile yarışmacıların karşısına çıktı. Canlı para ödüllü bilgi yarışması Hadi, AppStore ve Google Play üzerinden oynanıyor. Yarışma her gün saat 20.30'da, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ise 12.30 ve 20.30'da düzenleniyor. Katılımcılar canlı olarak sorulan sorulara cevap veriyor. 14 Kasım Hadi 20:30 yarışmasında bir ilk yaşandı. 20 bin TL'lik büyük ödülü tek kişi kazandı.Peki, Hadi 20 bin TL kim kazandı? İşte, merak edilen sorunun yanıtı...

        HADİ 20 BİN TL KAZANAN İSİM!

        Hadi 20:30 yarışmasında 20 bin TL büyük ödül dağıtıldı. 20 zor soruluk yarışmanın sonucunda sadece 1 kullanıcı tüm sorulara doğru cevap verdi ve tek başına büyük ödül olan 20 bin TL'yi kazandı.

        REKLAM

        HADİ YARIŞMASI NEDİR?

        Binlerce kişi tarafından aynı anda canlı oynanabilen yarışma; günde iki kez yayınlanıyor. Yarışmacıların binlerce lira gerçek parayı 12 soruyu bilmeleri durumunda kazandığı yarışmada; eğlence ve heyecan bir arada. Her gün aynı saatte sadece on iki soruluk yarışma boyunca canlı yayınlanan yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli. Uygulamayı kullanmak ise tamamen ücretsiz. Yapılması gereken tek şey, daha önce bildirilen yarışma saatinde uygulamayı açık tutmak. Akabinde telefon ekranını dolduran sunucu; canlı yayında soruları ardı sıra soracak; oyuncular ise çoktan seçmeli cevapları tek bir tık ile yanıtlayacak. Yanıtlama süresi ise on saniye. Yarışma sırasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor, arkadaşını yarışmaya üye edenler ise ekstra can hakkı kazanıyor.

        Hadi, mobil dünyada bilgisine güvenenlerin yeni trendi olarak dikkat çekiyor.

        Aralarında 15 yıldan fazla sürede onlarca dijital ürüne imza atmış; Emre Ulusoy, Gökhan Örün ve Lenasoftware ekibinin bulunduğu, tecrübeli yönetim kadrosu ve yurtdışı kaynaklı yatırımcıları ile Hadi; “cepteki televizyon” teriminin karşılığı olmak amacıyla teknoloji alanında çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ